Νίκος Χαρδαλιάς: Η τρυφερή φωτογραφία και οι ευχές στην κόρη του για τα γενέθλιά της! (photos)

Νίκος Χαρδαλιάς: Η τρυφερή φωτογραφία και οι ευχές στην κόρη του για τα γενέθλιά της! (photos)

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας τους τελευταίους μήνες μιας και μας ενημερώνει συχνά για την εξέλιξη της πανδημίας και τα μέτρα προστασίας στη χώρα μας.

Εκτός, όμως, από ένα σημαντικό πολιτικό πρόσωπο, ο κ. Χαρδαλιάς έχει μια υπέροχη οικογένεια και δύο κόρες, τις οποίες λατρεύει. Τα κορίτσια του είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή του. Χθες, λοιπόν, η μεγάλη του κόρη, η Ιωάννα, είχε τα γενέθλιά της και έγινε 19 ετών. Ο ευτυχής και συγκινημένος μπαμπάς ευχήθηκε στην κόρη του με μια πολύ γλυκιά φωτογραφία στο Instagram.

«Τι πιο όμορφο από το να βλέπεις την καρδιά σου, να μεγαλώνει και να χτυπάει έξω από το σώμα σου… Χρόνια πολλά και καλά αστέρι μου! Να τα εκατοστήσεις κόρη μου, και μείνε όπως είσαι, μην αλλάξεις τίποτε Ιωαννάκι μου..», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας του.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς φαίνεται ότι είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς, καθώς έχουν υπάρξει αρκετές οι φορές που δεν αντιστέκεται και ανεβάζει φωτογραφίες με τις δύο του κόρες, Ιωάννα και Δήμητρα. Και μπορεί η Δήμητρα να είναι μικρούλα, η Ιωάννα είναι και επίσημα πλέον 19 ετών, σπουδάζει στη Νομική και είναι μία κούκλα.

Δες στην παρακάτω gallery την τρυφερή φωτογραφία μπαμπά και κόρης:

Διάβασε ακόμα: Η δήλωση του πασίγνωστου ηθοποιού δυο μέρες μετά τον χωρισμό δεν ήταν αυτή που περίμενες