Θυμάσαι τον μυστήριο τύπο στη φωτό της JLo; Τώρα ξέρουμε ποιος είναι

Θυμάσαι τον μυστήριο τύπο στη φωτό της JLo; Τώρα ξέρουμε ποιος είναι

Η φωτό της που προκάλεσε αμέτρητα σχόλια και γέλιο

Ας ξεκινήσουμε με μια κοινή παραδοχή: η Jennifer Lopez στα 50 της έχει το απόλυτο κορμί. Κορμί που θα ζήλευε και το πιο καλλίγραμμο μοντέλο της Victoria’s Secret. Γυμνάζεται εντατικά κι έχουμε τα αποτελέσματα αυτής της συνήθειας της συνεχώς μπροστά μας. Μια βόλτα να κάνεις στο Instagram account της και θα δεις αμέτρητες φωτογραφίες και βίντεο με την τραγουδίστρια να γυμνάζεται και να μας δείχνει τους κοιλιακούς της. Μία τέτοια φωτογραφία της είδαμε και μέσα στο προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Η Jennifer Lopez μετά το τέλος της προπόνησης της πόζαρε με το κολάν και το μπούστο γυμναστικής της μπροστά από τον καθρέφτη και το κορμί της μας έκοψε την ανάσα. Καμία μεταφορά στα λόγια μας, πραγματικά μείναμε άφωνες με την εικόνα της και οι κοιλιακοί της μας στοίχειωσαν. Ωστόσο, η φωτογραφία της αυτή που ανέβηκε στο Instagram συγκέντρωσε αμέτρητα likes και σχόλια, όχι μόνο για το σώμα της και τις απίστευτες αναλογίες της. Στο background της φωτογραφία της φαινόταν να υπάρχει ένας άντρας, ο οποίος μάλιστα φορούσε και μάσκα.

Το Instagram, οι fans για την ακρίβεια έσπευσαν να σχολιάσουν γι’ αυτήν τη φιγούρα πάνω από τον ώμο της Jennifer Lopez στη φωτογραφία, κάνοντας απίστευτα σενάρια. Άλλος έλεγε πως βλέπει κάποιον φαλακρό άντρα με μάσκα, άλλος πως απλά βλέπει κάποιον που του έχουν κλείσει το στόμα με το χέρι, και η παράνοια συνεχίστηκε.

Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν πιστέψαμε πως η JLo έχει κάνει κακό σε κάποιον ή έχει απαγάγει κάποιον (πολύ κουτό σενάριο). Κι ευτυχώς αν και με κάποια καθυστέρηση, μάθαμε επιτέλους ποιος είναι αυτός ο μυστήριος τύπος πίσω από την Λατίνα τραγουδίστρια. Μια πηγή λοιπόν αποκάλυψε πως ο άντρας αυτός ήταν σε μία κλήση μέσω zoom που έκανε ο αρραβωνιαστικός της JLo, Alex Rodriguez στο διπλανό δωμάτιο.

«Το γραφείο τους είναι προσαρτημένο στο γυμναστήριο και οι δύο χώροι απλά χωρίζονται με κουρτίνες. Όταν video κλήσεις στο Zoom το προβάλλουν σε μια μεγάλη οθόνη», ανέφερε η πηγή στο E! News. « Αν κοιτάξετε προσεκτικά θα δείτε το χέρι του Alex σε ένα μπλε navy πουκάμισο. Κάθεται μπροστά από το γραφείο με την μεγάλη οθόνη πάνω του. Επομένως η εικόνα του ανθρώπου που βλέπετε είναι από την κλήση Zoom. Αυτός ο άντρας καλύπτει το στόμα του με το χέρι του».

Και κάπως έτσι το μυστήριο λύθηκε!