Σωτήρης Κοντιζάς: 12 φορές που το Instagram του ήταν καλύτερο από τα επεισόδια του MasterChef

Σωτήρης Κοντιζάς: 12 φορές που το Instagram του ήταν καλύτερο από τα επεισόδια του MasterChef

Μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες που έχουμε δει στον λογαριασμό του.

Όταν το 2010 το MasterChef έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ξέραμε ότι θα αποτελούσε ένα φαινόμενο που ο κόσμος θα επέλεγε μέχρι και το τελευταίο του επεισόδιο. Οι συμμετέχοντες συνέρρεαν στις οντισιόν κι από εκεί γνωρίσαμε ανθρώπους και σεφ που μέχρι σήμερα κάνουν καριέρα στον χώρο, όπως είναι ο Άκης Πετρετζίκης.

Δεν έχουν αλλάξει μόνο οι παίκτες, όμως, από τότε. Η κριτική επιτροπή τα τελευταία χρόνια απαρτίζεται από μία αγαπημένη τριάδα, με τον καθένα από αυτούς να δίνει τη δική του πινελιά στο παιχνίδι. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ο άνθρωπος με το χαμόγελο και τα αστεία. Ο Πάνος Ιωαννίδης έχει μία πιο πράα φυσιογνωμία. Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι αυτός που με το βλέμμα του θα σου περάσει ακριβώς το μήνυμα που έχει στο μυαλό του και που μας έχει χαρίσει στιγμές άφθονου γέλιου ανά διαστήματα.




Ως σεφ είναι εξαιρετικά επιτυχημένος, δουλεύοντας σε πασίγνωστο εστιατόριο της Αθήνας και αυτήν τη στιγμή έχει έναν λογαριασμό στο Instagram με πάνω από 300 χιλιάδες followers που απολαμβάνουν τις λήψεις που μοιράζεται μαζί τους. Τον έχουμε δει στην κουζίνα, στην προσωπική του ζωή, σε πιο αστείες φάσεις που θα σε κάνουν να γελάσεις και συγκεντρώσαμε μερικές που αξίζει να δεις.

Μπες στην παρακάτω gallery και θα καταλάβεις.