Άλλος άνθρωπος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με γαλάζια μάτια! Δες το συγκλονιστικό θέαμα

Άλλος άνθρωπος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με γαλάζια μάτια! Δες το συγκλονιστικό θέαμα

Πάρε βαθιά ανάσα και δες το καταπληκτικό της πρόσωπο.

Πόσες φορές μας έχει εντυπωσιάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τις εμφανίσεις της; Πόσες φορές την έχουμε δει μπροστά μας κι έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό τόσο με τις αναλογίες του κορμιού της όσο και με το συγκλονιστικό της πρόσωπο. Τα υπέροχα χαρακτηριστικά της αποτελούν βασικό λόγο που έχει διαγράψει όλα αυτά τα χρόνια την καριέρα που έχει σήμερα κι εμείς απλώς μένουμε να τη θαυμάζουμε.

Από τότε που έγινε κριτής στο Greece’s Next Top Model ειδικά μπήκε στα σπίτια όλης της χώρας και ένα μεγάλο μέρος της μορφής που έχει το παιχνίδι σήμερα οφείλεται και σ’ εκείνη. Οι ατάκες της ήταν μία και μία σε κάθε επεισόδιο. Στην πρώτη σεζόν που ανέλαβε, το ψευδώνυμό της ήταν Chuck Norris, αφού φαινόταν να μπορεί να κάνει και να έχει κάνει τα πάντα, ό,τι και να της έλεγαν οι συμμετέχουσες.




Έκτοτε, έγινε ένα αγαπημένο και super hot κορίτσι της showbiz και συνεχώς τα φώτα βρίσκονται πάνω της για κάθε εξέλιξη στη ζωή της.

Αυτό που είδαμε πριν από λίγο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο, μας «πάγωσε», αφού το μοντέλο εμφανίστηκε με γαλάζια μάτια. Το θέαμα ήταν απλά καταπληκτικό και, όπως μπορείς να φανταστείς, την κάνει επίσης μία θεά. Όχι ότι το καστανό δεν είναι το χρώμα της, αλλά και το ανοιχτόχρωμο της πάει απίστευτα.

Μπες στην παρακάτω gallery να δεις τη φωτογραφία και θα τρίβεις τα μάτια σου.