Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει στη βόλτα της πιο χαρούμενη από ποτέ

Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει στη βόλτα της πιο χαρούμενη από ποτέ

Η θετική ενέργεια δεν μπορεί να κρυφτεί.

Η Δανάη Μπάρκα είναι ένα κορίτσι με μεγάλη αισιοδοξία και εκπέμπει θετική ενέργεια σε κάθε της εμφάνιση. Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες, βίντεο και λεκτικά, μέσα από τα οποία μιλάει για την ίδια και τα συναισθήματά της και πάντα προσπαθεί να προωθεί τα πιο θετικά μηνύματα.

Τους προηγούμενους μήνες, μάλιστα, ήρθε αντιμέτωπη με τον κορονοϊό, αλλά καθόλου αυτό δεν την πτόησε. Συνέχισε να ανεβάζει υπέροχα λόγια που είχαν να κάνουν τόσο με αυτό που περνούσε όσο και γενικά με τη φιλοσοφία της ζωής της. Πάντα τα captions της είναι πολύ inspirational και, αν σε μερικά δεν είναι αυτή η περίπτωση, τότε σίγουρα κινούνται σε ένα γενικότερα θετικό πλαίσιο που σου φτιάχνει τη διάθεση.




Το post που έκανε πριν από λίγες ώρες ήταν μία από αυτές τις φορές Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου βγήκε για μία βόλτα κι αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση για να μας δείξει σε πόσο θετική ψυχολογία βρίσκεται. Και πραγματικά, δεν είναι μόνο ότι μας το γράφει στην περιγραφή -•happy girl walking down the street•- αλλά φαίνεται να διαχέεται και από την ίδια της τη φωτογραφία.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τη δεις.