Φαίη Σκορδά: Βόλτα στα νότια προάστια μαζί με τον σύντροφό της (photos)

Φαίη Σκορδά: Βόλτα στα νότια προάστια μαζί με τον σύντροφό της (photos)

Η παρουσιάστρια βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της.

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της βιώνει η Φαίη Σκορδά μιας και τόσο τα επαγγελματικά της όσο και τα προσωπικά της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Η εκπομπή της «Το Πρωινό» στο κανάλι του Αμαρουσίου έχει κερδίσει υψηλή θέση στις καρδιές των τηλεθεατών, ενώ εδώ και έναν χρόνο η Φαίη είναι και πάλι ερωτευμένη και πλέον δεν κρύβεται.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι full in love με τον Νίκο και προσπαθούν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί. Φυσικά, προτεραιότητά της είναι τα δύο της παιδιά, αλλά και ο Νίκος Ηλιόπουλος έχει πλέον ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.

Μετά, λοιπόν, από τη λήξη της καραντίνας και αφού τα περιοριστικά μέτρα ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού άρχισαν να χαλαρώνουν, το ζευγάρι βρήκε την ευκαιρία να κάνει μαζί περισσότερες βόλτες και να απολαύσει ο ένας την παρέα του άλλου.

Το όμορφο και χαμηλών τόνων ζευγάρι βρέθηκε στη Γλυφάδα για να κάνει μερικά ψώνια, αλλά και να απολαύσει έναν περίπατο κάτω από τον λαμπερό ήλιο. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και ο Νίκος Ηλιόπουλος ήταν αθλητικά ντυμένοι. Η παρουσιάστρια φορούσε sneakers με ποδηλατικό κολάν, το οποίο αναδείκνυε τα υπέροχα και καλλίγραμμα πόδια της, ενώ και ο σύντροφός της φορούσε φόρμα με αθλητικά παπούτσια.

Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διάβασε ακόμα: Ο Brad Pitt έχει σχέση με την πιο... περιζήτητη γυναίκα στο Hollywood! Mαντεύεις ποια είναι;(photos)