Κατερίνα Παπουτσάκη: Φόρεσε το μπικίνι της και αναστάτωσε το Instagram (photos)

Κατερίνα Παπουτσάκη: Φόρεσε το μπικίνι της και αναστάτωσε το Instagram (photos)

Η ηθοποιός, μετά από δύο εγκυμοσύνες, διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά που έχουμε δει.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι μια επιτυχημένη ηθοποιός, αλλά ταυτόχρονα είναι και μαμά δύο αγοριών. Η ηθοποιός ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό το συζύγου της, Παναγιώτη Πιλαφά, και των δύο γιων τους, Μάξιμου και Κίμωνα. Μπορεί αυτήν την περίοδο να μην εργάζεται λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό και να αναμένει τις εξελίξεις στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά φαίνεται ότι ζει στιγμές ευτυχίας και ξεκούρασης με την οικογένειά της.

Η Κατερίνα πήγε στην παραλία χθες μαζί με τα παιδιά της και όλοι μαζί απόλαυσαν τη θάλασσα. Η ηθοποιός έχει ήδη μπει σε καλοκαιρινό mood και αυτό φάνηκε από τις δύο super sexy φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Κατερίνα Παπουτσάκη ποζάρει ξαπλωμένη στην πετσέτα της φορώντας ένα φλογερό, κόκκινο μπικίνι και εμείς δεν πιστεύουμε στα μάτια μας βλέποντας το αψεγάδιαστο κορμί της. Είναι βέβαιο ότι στο θέαμα αυτού του εντυπωσιακού σώματος θα «τρέλανε» την παραλία η αγαπημένη ηθοποιός.

Να σημειωθεί ότι από τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της έχει περάσει μόλις ένας χρόνος και η ηθοποιός φαίνεται ότι έχει επιστρέψει στη σιλουέτα που είχε πριν μείνει έγκυος.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη φαίνεται ότι είναι στα καλύτερά της και δείχνει εντελώς ακομπλεξάριστη με το σώμα της.

Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμα: Φαίη Σκορδά: Βόλτα στα νότια προάστια μαζί με τον σύντροφό της (photos)