MasterChef 4: Η Μαρλέν δήλωσε πως θέλει να γίνει plus size model και το Twitter κοκάλωσε

MasterChef 4: Η Μαρλέν δήλωσε πως θέλει να γίνει plus size model και το Twitter κοκάλωσε

Το ακούσαμε πράγματι αυτό;

Τρίτη μέρα του Silver Award σήμερα, με την ομάδα που διαγωνίζεται να είναι αυτή του Σωτήρη Κοντιζά. Μαρλέν, Διονύσης και Τζον διαγωνίζονται για μια θέση στον τελικό του Silver Week και όλοι ανυπομονούμε να δούμε ποιος είναι αυτός που θα συμπληρώσει την τριάδα των Μαρία Μπέη και Δημήτρη Μπέλλου. Ο Σωτήρης Κοντιζάς μαγείρεψε μαζί με την ομάδα του, με τους υπόλοιπους κριτές να τον βοηθούν και να κάνουν τη δοκιμασία λίγο πιο διασκεδαστική.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πέρασε από τους πάγκους των παικτών και αφού τους ρώτησε τι μαγειρεύουν, ρώτησε και τι θα κάνουν αν κερδίσουν τα 10 χιλιάδες ευρώ. Η απάντηση που σόκαρε και κοκάλωσε το Twitter ήταν αυτή της Μαρλέν, που απάντησε στον σεφ Κουτσόπουλο πως θέλει να πάει να ζήσει στο Los Angeles που είναι η βιομηχανία των plus size models, μιας και θέλει να γίνει μοντέλο. Κι εκεί κάπου μείναμε γιατί την τελευταία φορά που τσεκάραμε ήμασταν σίγουρες πως παρακολουθούσαμε το MasterChef και όχι το GNTM.

Ε και όσο να πεις όταν είσαι σε reality μαγειρικής και η παίκτρια λέει πως θέλει να γίνει μοντέλο σίγουρα κάτι δεν έχει πάει πολύ καλά. Στο πρώτο δευτερόλεπτο της ατάκας δήλωσης της Μαρλέν, το Twitter πήρε φωτιά και τα σχόλια έπεσαν βροχή, και όχι δεν ήταν και πολύ υποστηρικτικά. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ωστόσο τη ρώτησε αν του χρόνου θα δηλώσει συμμετοχή στο Greece’s Next Top Model και η Μαρλέν απάντησε πως όχι γιατί δεν θα τους έχει ως κριτές.

Εν τέλει πάντως μπερδευτήκαμε, η Μαρλέν θέλει να γίνει μοντέλο ή σεφ; Ας βγει κάποιος υπεύθυνα να μας απαντήσει.