Πάρε βαθιά ανάσα και δες την Eva Longoria να ποζάρει με ολόσωμο μαγιό στο Instagram

Πάρε βαθιά ανάσα και δες την Eva Longoria να ποζάρει με ολόσωμο μαγιό στο Instagram

Τι Σ Ω Μ Α είναι αυτό;;;;

Η Eva Longoria είναι Αμερικανή ηθοποιός, παραγωγός, σκηνοθέτης, ακτιβίστρια και επιχειρηματίας, ενώ την έχουμε δει και ως μοντέλο ουκ ολίγες φορές. Από το 2007 έως το 2011 υπήρξε παντρεμένη με τον NBAer Tony Parker, ενώ το 2016 παντρεύτηκε τον Jose Baston, με τον οποίο και απέκτησε έναν γιο τον Santiago πριν από περίπου δύο χρόνια. Ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός το 1999 όταν έκανε μια έκτακτη συμμετοχή στο Beverly Hills 90210, ενώ από το 2001 έως το 2003 την είδαμε ως Isabella Brana στα Ατίθασα Νιάτα.

Το 2003, η Longoria έλαβε το ρόλο της Gabrielle Solis στην κωμική-δραματική σειρά του ABC Νοικοκυρές σε Απόγνωση. Το 2006 ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα για καλύτερη ηθοποιός σε τηλεοπτική σειρά - μιούσικαλ ή κωμωδία, μαζί με τις συμπρωταγωνίστριές της από τη σειρά. Την έχουμε δει ουκ ολίγες φορές εξώφυλλο σε περιοδικά, ενώ δεν είναι λίγες και οι διαφημίσεις που έχει κάνει με πασίγνωστες εταιρίες καλλυντικών. Το Instagram account της το ανανεώνει συχνά πυκνά και δεν χορταίνουμε να τη βλέπουμε, ειδικά όταν ανεβάζει φωτογραφίες με τον δύο ετών γιο της.

Η Eva Longoria διανύει το 45 έτος της ηλικίας της και αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι πως έχει άψογο κορμί. Την έχουμε δει σε πρόσφατες εμφανίσεις της, δεν την είχαμε δει όμως με μαγιό. Η 45χρονη ηθοποιός ανέβασε την πρώτη της φωτό για φέτος με μαγιό και πάθαμε πλάκα μόλις την είδαμε.

Το κορμί της είναι πραγματικά φανταστικό και αν έχεις οποιαδήποτε αμφιβολία, μπορείς να δεις τη φωτογραφία που υπάρχει στη gallery που ακολουθεί παρακάτω. Η Eva πόζαρε στο Instagram με ένα λευκό ολόσωμο μαγιό και πραγματικά δεν είχαμε λόγια να περιγράψουμε αυτό που είδαμε.

Eva, μίλησε μας λίγο γι’ αυτό το κορμί.