Το πιο επεισοδιακό διαζύγιο του Hollywood είναι γεγονός (photos+video)

Το πιο επεισοδιακό διαζύγιο του Hollywood είναι γεγονός (photos+video)

Η star υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Η είδηση του χωρισμού τους -πριν δύο εβδομάδες περίπου- έσκασε σαν βόμβα. Μετά από πέντε χρόνια γάμου, η 33χρονη βρέθηκε σχεδόν στο δρόμο με τον σύζυγό της να απαιτεί να τη διώξει από την πάλαι ποτέ κοινή τους εστία εν μέσω πανδημίας και τεράστιας υγειονομικής κρίσης.

Πηγές αναφέρουν ότι η πρόθεση για διαζύγιο υπήρχε αρκετά νωρίτερα, μιας και ο γάμος τους είχε τελειώσει καιρό πριν. Και ενώ όλοι πίστευαν ότι ο λόγος ήταν ένα τρίτο πρόσωπο, η πραγματική αιτία ήταν εντελώς διαφορετική. Ο λόγος ήταν ότι η γυναίκα ήθελε να κάνουν παιδί, ενώ ο άντρας όχι, μιας και έχει ήδη δύο παιδιά με την πρώην σύζυγό του.

Μιλάμε για την ηθοποιό Mary-Kate Olsen και τον 50χρονο Pierre Olivier Sarkozy -αδελφό του Nicolas Sarkozy-, οι οποίοι έδωσαν τέλος στον γάμο τους στα τέλη Απριλίου του 2020. «Ο σύζυγός μου δεν ανανέωσε τη σύμβαση του σπιτιού μας στη Νέα Υόρκη, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη μου. Αυτό που ζητώ είναι επείγον μιας κι εκείνος περιμένει να μετακομίσω από το σπίτι μας ως τις 18 Μαΐου, ενώ στη Νέα Υόρκη έχουν παγώσει όλα εξαιτίας του Covid-19. Είμαι τρομοκρατημένη που ο σύζυγός μου θέλει να με πετάξει από το σπίτι που μείναμε μαζί, κι αν τα καταφέρει, δεν θα χάσω μόνο το σπίτι μου, αλλά και την προσωπική μου περιουσία», είχε πει η Mary-Kate όταν ξέσπασε το σκάνδαλο.

Και ενώ τόσο καιρό τα δικαστήρια ήταν κλειστά για την προστασία από την εξάπλωση του κορονοϊου, μόλις χθες άνοιξαν και η Mary-Kate Olsen υπέβαλε και επίσημα αίτηση διαζυγίου από τον Γάλλο τραπεζίτη σύζυγό της. Η 33χρονη star είχε προσπαθήσει και πριν λίγες μέρες να κινήσει τις διαδικασίες, αλλά τα δικαστήρια τότε εξυπηρετούσαν μόνο επείγουσες υποθέσεις. Νωρίς τη Δευτέρα το πρωί, όμως, η Olsen βρέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν και κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου.

Τώρα μένει να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Σίγουρα, πάντως, δεν προβλέπεται να είναι ένα συναινετικό διαζύγιο. Υπάρχει δρόμος ακόμη για να λυθούν τα ζητήματα του πρώην- πλέον- ζευγαριού.



Διάβασε ακόμα: Διάσημη ηθοποιός σοκάρει μιλώντας για την κατάθλιψη που βίωσε στη διάρκεια της καραντίνας (video)