Υπάρχει ένας καβγάς που έγινε πραγματικά ανάμεσα στην Kate Middleton και την Meghan Markle

Υπάρχει ένας καβγάς που έγινε πραγματικά ανάμεσα στην Kate Middleton και την Meghan Markle

Πώς μπλέχτηκε στον καβγά η πριγκίπισσα Charlotte

To διάστημα αυτό, η Meghan Markle ζει ευτυχισμένη την καραντίνα της στο L.A μακριά από την βασιλική ζωή και τους royals και η Kate Middleton ζει στο Anmer Hall με τα τρία της παιδιά και τον William.

Αν εξαιρέσεις τον covid19, οι δύο γυναίκες των πριγκίπων θα έλεγες πως είναι πιο χαρούμενες από ποτέ και οι φήμες τις θέλουν να έχουν βρει μια επικοινωνία και μια ισορροπία στη σχέση μεταξύ τους. Προφανώς τα χιλιόμετρα που τις χωρίζουν και τα αεροπλάνα που δεν πετούν, δρουν προς όφελος της όμορφης αυτής σχέσης που αναπτύχθηκε το τελευταίο τρίμηνο. Κι ενώ οι φήμες θέλουν την 38χρονη Markle να έχει κρατήσει ημερολόγιο από όσα έζησε στο Λονδίνο στον 1,5 χρόνο που παρέμεινε στη Βρετανία, η εφημερίδα Mirror ρίχνει λάδι στην φωτιά, δημοσιεύοντας την αλήθεια για έναν καβγά πραγματικό ανάμεσα στις δύο συνυφάδες.

Βρισκόμαστε λίγο πριν τον βασιλικό γάμο του Harry με την Markle, λίγο πριν την 19η Μαΐου του 2018. Η Kate ακολουθεί το πρωτόκολλο πιστά, η Meghan έχει έρθει με αέρα και θέλει να τα αλλάξει όλα. Η ζέστη είναι μπόλικη, η Markle είναι στα τηλέφωνα με τον πατέρα της που δεν θα φτάσει ποτέ για την συνοδέψει και μέσα σε όλα αυτά είναι η ώρα για την πρόβα γάμου.

Στην πρόβα γάμου συμμετέχουν και τα παρανυφάκια κι εκεί ξεσπά ο καβγάς.