MasterChef 4: Έχεις δει τον Σωτήρη Κοντιζά ξανθό; Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

MasterChef 4: Έχεις δει τον Σωτήρη Κοντιζά ξανθό; Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Απλά γελάμε

Ο ημιτελικός του Silver Award πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ, με την Μαρία από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη και τον Δημήτρη από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου να περνούν στην τελική φάση του διαγωνισμού. Οι δύο παίκτες διεκδικούν 10 χιλιάδες ευρώ και μία κασετίνα με μαχαίρια, ποιος θα είναι όμως ο τελικός νικητής της δοκιμασίας; Φήμες και spoiler αναφέρουν ήδη πως το έπαθλο έχει κερδίσει ο Δημήτρης Μπέλλος, όμως εννοείται πως θα περιμένουμε το σημερινό επεισόδιο για να μάθουμε την απάντηση. Θα είναι πράγματι ο σεφ Κουτσόπουλος με τον Δημήτρη οι νικητές της Silver Week;

Εχθές πάντως στη διάρκεια της δοκιμασίας οι 3 κριτές έβαλαν μεταξύ τους ένα στοίχημα για το ποιος θα πάει τελικό με τον Σωτήρη Κοντιζά να λέει πως αν δεν πάει θα βάψει ξανθά τα μαλλιά του (whaaaat;) και τον Πάνο Ιωαννίδη πως θα ξυρίσει τα γένια του (oh! Noooo). Και μπορεί ο Σωτήρης Κοντιζάς να έχασε το στοίχημα, τόνισε όμως δεν πρόκειται να πειράξει τα μαλλιά του. Οι fans του όμως είχαν άλλη όρεξη και σχέδια και δεν αντιστάθηκαν στον πειρασμό του να δουν τον Σωτήρη Κοντιζά ξανθό.

Κυκλοφορούν ήδη στο διαδίκτυο φωτογραφίες του, οι οποίες προφανώς κι έχουν υποστεί κάποια μορφή φώτοσοπ και τον δείχνουν με ξανθά μαλλιά. Αφενός θα γελάσεις πολύ με το αποτέλεσμα, αφετέρου πήρε την καλύτερη απόφαση που επέλεξε να μην δεχτεί το στοίχημα αυτό. Σίγουρα είναι μια αλλαγή που δεν είχε στο μυαλό του να κάνει κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον.

Πάντως όσο αστείος και αν δείχνει με το χρώμα αυτό εξακολουθεί να είναι ένας κούκλος. Δες τις φωτογραφίες του στη gallery που ακολουθεί.