Ο Ben Affleck έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του και η Jennifer Garner έδωσε το πράσινο φως

Ο Ben Affleck έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του και η Jennifer Garner έδωσε το πράσινο φως

Αυτό και αν είναι σημαντική εξέλιξη

Ο Ben Affleck εν μέσω καραντίνας έζησε μία από τις καλύτερες περιόδους στη ζωή του. Η σχέση του με την Ana de Armas που ξεκίνησε λίγο πριν από την πανδημία του κορονοϊού, μετρά σχεδόν τρεις μήνες, και δείχνει να είναι απολύτως σοβαρή. Πώς το συμπεράναμε αυτό; Αν θυμάσαι μόλις είχαν κυκλοφορήσει οι πρώτες φήμες για τη σχέση τους, υπήρξαν πληροφορίες που ήθελαν τη Jennifer Garner να έχει απαγορεύσει στο Ben να γνωρίσει τα παιδιά τους στην Ana, αν δεν σιγουρευτεί πως δεν είναι μια επιπόλαιη σχέση.

Και πέρασε αρκετό διάστημα και η σχέση του Ben και της Ana de Arma έγινε ακόμη πιο στενή. Οι δυο τους πέρασαν μαζί όλο το στάδιο και χρονικό διάστημα της καραντίνας, έκαναν μαζί απομονωμένοι τα γενέθλιά της, έκαναν εκδρομές και πάντα έδειχναν πιο ερωτευμένοι από κάθε άλλη φορά. Βόλτες με τα κατοικίδιά τους και τρυφερά φιλιά περιλάμβανε το μενού όλο αυτό το διάστημα, και κάπως έτσι σιγουρευτήκαμε πως παρά τα 15 χρόνια που τους χωρίζουν είναι πολύ ερωτευμένοι και γιατί όχι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον.

Και αφού πέρασε από τα απαιτούμενα στάδια η σχέση τους, έδωσε το πράσινο φως και η Jennifer Garner, η οποία του επέτρεψε να πάρει τα τρία παιδιά τους και όχι μόνο να γνωρίσουν την Ana, αλλά και να βγουν όλοι μαζί μια βόλτα. Ο φωτογραφικός φακός του TMZ τους απαθανάτισε σε καθημερινή βόλτα στο Brentwood της Καλιφόρνια και όλοι μαζί έδειχναν φανταστικοί. Μαζί τους φυσικά στη βόλτα είχαν και τα κατοικίδιά τους.

Στο μεταξύ μια πηγή ανέφερε πως η Ana θαυμάζει πώς συνεργάζονται οι Affleck και Garner για να συνυπάρχουν για τα παιδιά τους. Ένα στοιχείο που αποδεικνύει επίσης το γεγονός πως η Jennifer επιδοκιμάζει και εγκρίνει τη σχέση και γνωριμία με τα παιδιά, είναι πως όταν ο Ben Affleck ήταν σε σχέση με την Lindsay Shookus (και ήταν σίγουρα ένα χρόνο), ποτέ δεν της γνώρισε τα παιδιά και δεν βγήκαν όλοι μαζί.

Τι άλλο να πεις μετά από αυτό; Δες τα αποδεικτικά στοιχεία στο βίντεο που ακολουθεί.



Πηγή:TMZ