Καταρρέει η Kate Middleton; Τι πρόσεξαν οι θαυμαστές της (photos)

Καταρρέει η Kate Middleton; Τι πρόσεξαν οι θαυμαστές της (photos)

Tι συμβαίνει με τη Δούκισσα; 

Μπορεί η Meghan Markle να μην είναι ιδιαιτέρως αγαπητή πλέον στην Μεγάλη Βρετανία-όχι ότι ήταν και ποτέ-αλλά η Kate Middleton κατέχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά όλων των Βρετανών, κυρίως λόγω της αφοσίωσής της στη Βασιλική Οικογένεια. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, δεν λείπει στιγμή από το πλευρό του William σε ζωντανές συνδέσεις, είτε για φιλανθρωπικούς σκοπούς είτε για να αναπτερώσουν το ηθικό των συμπατριωτών τους.

Όλα αυτά λοιπόν, σε συνδυασμό με την εκπαίδευση των παιδιών στο σπίτι, φαίνεται ότι έχουν εξαντλήσει τη Δούκισσα του Cambridge, με αποτέλεσμα να νιώθει δυσαρεστημένη από την κατάσταση. Δημοσιεύματα υποστηρίζουν, ότι το κενό που άφησαν πίσω τους ο Harry και η Meghan καλείταθ η ίδια να το καλύψει, γεγονός που την έχει εξαντλήσει.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι στις τελευταίες της εμφανίσεις φαίνεται πραγματικά εξαντλημένη, μιας και η μέρα της είναι τόσο γεμάτη, που δεν καταφέρνει πάντα να ξεκουραστεί. Από την άλλη, μπορεί οι θαυμαστές της να θεωρούν ότι είναι ένα βήμα πριν την κατάρρευση, αλλά σημειώνουν ότι είναι ένα από τα πιο λαμπρά και αφοσιωμένα μέλη της οικογένειας, που έχει βάλει στην άκρη τα θέλω της και έχει δώσει προτεραιότητα στο έργο του συζύγου της.

Δηλαδή αν είναι εξαντλημένη η Kate, άλλες γυναίκες τι θα πρέπει να πουν;