Η Κάτια Ταραμπανκό έκανε σπαγκάτο και η ευλυγισία της μας άφησε άφωνες

Η Κάτια Ταραμπανκό έκανε σπαγκάτο και η ευλυγισία της μας άφησε άφωνες

Το μοντέλο συνεχίζει να εντυπωσιάζει.

Η Κάτια Ταραμπανκό ήταν ένα από τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model που συζητήθηκαν πολύ συνολικά. Ίσως και περισσότερο από κάθε άλλη σεζόν. Όσο βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι, υπήρχαν κάποιοι τσακωμοί που παίχτηκαν και ξαναπαίχτηκαν, ωστόσο, το μοντέλο ξεχώρισε από την αρχή για τα εντυπωσιακά του χαρακτηριστικά.

Το πρόσωπό της είναι από αυτά που εύκολα μπορείς να φανταστείς σε κάθε τι που σχετίζεται με μόδα, από φωτογραφήσεις οίκων μόδας και σχεδιαστών, μέχρι διαφημιστικά, πασαρέλες, κ.ο.κ. Καμία απορία, λοιπόν, δε μας δημιούργησε το γεγονός ότι αμέσως αφότου βγήκε από το παιχνίδι, οι προτάσεις για επαγγελματικές συνεργασίες όλο και αυξάνονταν.

Πέρα από αυτά, όμως, η Κάτια έχει κι έναν λογαριασμό στο Instagram, τον οποίο και ενημερώνει τακτικά για τις αλλαγές στη ζωή της. Θα μας δείξει τις καλλιτεχνικές της δουλειές, αλλά θα μας δείξει και πράγματα που επιλέγει να κάνει στον προσωπικό της χρόνο και δεν έχουν καμία σχέση με το modelling.




Αυτήν τη φορά, η πρώην συμμετέχουσα του GNTM έκανε ένα story, στο οποίο μας δείχνει τις ικανότητές της στο σπαγκάτο και η ευλυγισία της είναι πραγματικά απίστευτη. Πέρα από το ότι είδαμε για μία ακόμα φορά το συγκλονιστικό της κορμί, του οποίου τις αναλογίες κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη συγκεκριμένη φωτογραφία.