Απαρηγόρητη η Jennifer Lopez: Τι συνέβη με τον Alex Rodriguez;

Απαρηγόρητη η Jennifer Lopez: Τι συνέβη με τον Alex Rodriguez;

Γιατί είναι στεναχωρημένη και πληγωμένη;

Πριν από έναν χρόνο η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez προς έκπληξη όλων μας αρραβωνιάστηκαν χωρίς κανείς να το καταλάβει, και λίγες ημέρες αργότερα το δημοσίευσαν στα social media ποστάροντας όλες αυτές τις φανταστικές φωτογραφίες που τράβηξαν κατά τη διάρκεια της πρότασης που έκανε ο πρώην αθλητής στη Λατίνα τραγουδίστρια. Η σχέση τους μετρά δύο χρόνια και κάτι μήνες και φυσικά φέτος θεώρησαν ιδανική χρονιά το 2020 για να πραγματοποιήσουν και τον γάμο τους.

Όμως λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο...τον κορονοϊό για να ακριβολογούμε ο οποίος έβαλε φρένο στα σχέδια του ζευγαριού για το επικείμενο γάμο τους. Κι ενώ εδώ κι έναν χρόνο όλοι περιμένουμε να δούμε τον πιο λαμπερό και υπέροχο γάμο στην ιστορία του Hollywood, αυτός θα καθυστερήσει λίγο ακόμη όπως όλα δείχνουν. Απαρηγόρητη και καταβεβλημένη η Jennifer Lopez που ο γάμος της με τον Alex Rodriguez ματαιώθηκε, έδωσε μια συνέντευξη στο Today Show και πραγματικά μόνο που δεν δάκρυσε καθώς μιλούσε. Όπως μάθαμε από την ίδια τα σχέδιά τους ήταν να παντρευτούν το καλοκαίρι αυτό στην Ιταλία και όπως αντιλαμβάνεσαι από την επιλογή της χώρας και μόνο αυτό είναι διπλό άκυρο από το σύμπαν.



Ο γάμος τους πλέον αναβλήθηκε επ’ αόριστον και κανείς δεν ξέρει πότε θα γίνει. Ή τουλάχιστον αυτό είπε η JLo στη συνέντευξή της στο Today Show. «Είμαι λίγο πληγωμένη γιατί είχαμε κάποια υπέροχα σχέδια, αλλά είμαι και κάπως, ξέρεις τι; ο θεός έχει μεγαλύτερο σχέδιο και θα πρέπει να περιμένουμε και θα δούμε, ίσως να είναι καλύτερα τα πράγματα. Και θα πρέπει να πιστεύω ότι θα είναι», ανέφερε μεταξύ άλλων η απαρηγόρητη Jenny from the block, που κανόνιζε γάμο και ο κορονοϊός της χάλασε τα σχέδια.