Ο χωρισμός για το διάσημο ζευγάρι είναι οριστικός αυτή τη φορά (video+photos)

Ο χωρισμός για το διάσημο ζευγάρι είναι οριστικός αυτή τη φορά (video+photos)

Τίτλοι τέλους μετά από τρία χρόνια σχέσης!

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που μας έχει απασχολήσει πολύ στη διάρκεια των τριών ετών σχέσης τους. Μιας σχέσης με πολλά ups & downs, χωρισμούς και συμφιλιώσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα, που δυστυχώς δεν κατάφερε να «στεριώσει».

Το ζευγάρι μετά από τρία χρόνια εκρηκτικής σχέσης δεν είναι πια μαζί και αυτό είναι οριστικό. Μιλάμε για τη Sofia Richie και τον Scott Disick. Σύμφωνα με πληροφορίες της PageSix, το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους και μάλιστα από κοινού έχουν πει ότι «η σχέση τους έκανε τον κύκλο της», αλλά εκτός από αυτό υπήρχαν και άλλα «τραύματα του παρελθόντος» του Disick που οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού, «ο Scott έχει επιστρέψει στις παλιές συνήθειές του (προφανώς αναφέρεται στη χρήση ουσιών) και η Sofia αγανάκτησε».

Αυτό που έχει σημασία να αναφερθεί είναι το γεγονός ότι το ζευγάρι δε χώρισε χθες ή προχθές. Οι δυο τους πέρασαν χωριστά την καραντίνα ενάντια στην εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν χωρίσει τουλάχιστον δύο μήνες πριν.

Η ίδια πηγή από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού αναφέρει ότι ένα από τα προβλήματα που «βάραινε» τη σχέση τους ήταν και η σχέση του Scott με την πρώην του, Kourtney Kardashian, με την οποία έχει τρία παιδιά. «Η Kourtney δυσκόλευε συνεχώς τη Sofia και σίγουρα κανένας δεν μπορεί να ανεχτεί τέτοιες συμπεριφορές για μεγάλο διάστημα», φέρεται να είπε φιλικό πρόσωπο του πρώην ζευγαριού.



Διάβασε ακόμα: Alcatrash: Όταν ο Πέτρος συμμετείχε στο Fame Story 3 και δεν το θυμάται κανείς