Δυο μήνες μετά τη γέννα η Νίκη Θωμοπούλου φόρεσε το μαγιό της και το σώμα της είναι κάπως έτσι

Δυο μήνες μετά τη γέννα η Νίκη Θωμοπούλου φόρεσε το μαγιό της και το σώμα της είναι κάπως έτσι

Απίστευτη έτσι;

Ήταν μέσα Μαρτίου όταν η Νίκη Θωμοπούλου και ο Γιάννης Μαρακάκης έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Η μπέμπα που ζύγιζε κάτι παραπάνω από τέσσερα κιλά έχει αλλάξει τη ζωή της νέας μαμάς η οποία ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες με το μωράκι της και πραγματικά διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της. Μέσα από τα stories στο Instagram πριν από μερικά εικοσιτετράωρα αποκάλυψε και πόσα κιλά πήρε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αλλά και πώς τα έχει χάσει.

Όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από τα stories της, στη διάρκεια της εγκυμοσύνης πήρε 15 κιλά και προσπαθεί τρώγοντας υγιεινά να τα χάσει. Έχει κόψει τα γλυκά και το αλκοόλ το διάστημα αυτό και φροντίζει η διατροφή της να είναι ισορροπημένη και υγιεινή για να παίρνει και η κόρη της τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά από το γάλα που πίνει. Δεν αποκάλυψε πόσα κιλά έχει ήδη χάσει, όμως οι νέες της φωτογραφίες στην παραλία με μαγιό πραγματικά μας άφησαν άφωνες. Η Νίκη Θωμοπούλου κι ο Γιάννης Μαρακάκης έκαναν το πρώτο τους μπάνιο στη θάλασσα και είδαμε τη νέα μανούλα με το μπικίνι της.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στην παραλία και μέσα στη θάλασσα να απολαμβάνουν το καλοκαίρι που έρχεται και το σώμα της ήταν τρομερό. Η Νίκη φορούσε ένα strapless μωβ μαγιό με ένα πολύ όμορφο pattern, και το σώμα της πραγματικά μας άφησε άφωνες. Η κοιλίτσα της έχει σχεδόν εξαφανιστεί και για να είμαστε ειλικρινείς την κοιτάζουμε και δεν πιστεύουμε πως πριν δύο μήνες ήταν έγκυος.

Και αφού μάθαμε και το μυστικό για την υγιεινή της διατροφή και το πως έχασε τα κιλά, μπορούμε να απολαύσουμε τις φωτό της με την ησυχία μας.

Photo credits: Ndp