Η Ντέμη άνοιξε ξανά το εστιατόριό της και δεν φαντάζεσαι ποια παίκτρια του MasterChef 4 προσέλαβε

Η Ντέμη άνοιξε ξανά το εστιατόριό της και δεν φαντάζεσαι ποια παίκτρια του MasterChef 4 προσέλαβε

Πολύ όμορφη κίνηση

Η Ντέμη Γεωργίου ήταν μία από τις παίκτριες του φετινού MasterChef, η οποία συζητήθηκε αρκετά, και όχι άδικα αν μας ρωτάς. Από τις οντισιόν ακόμη η παίκτρια είχε αναφέρει πως είναι vegan και πως διατηρεί και η ίδια ένα vegan εστιατόριο. Ωστόσο μέσα στο σπίτι στη διάρκεια αυτών των μηνών έγιναν πολλά σκηνικά με αποτέλεσμα η παίκτρια να αμφισβητηθεί για την επιλογή της και να ξεκινήσει στο Twitter μια καινούργια κατάσταση για εκείνη που σίγουρα δεν ήταν καθόλου προς τιμήν της.

Τα πράγματα δε έγιναν ακόμη χειρότερα, όταν την ημέρα που θα αποχωρούσε η Κατερίνα, είπε on camera για τη Ντέμη πως την έχει δει ουκ ολίγες φορές να τρώει σαλάμια και τυριά τα βράδια που όλοι κοιμόντουσαν. Λίγες μέρες μετά από αυτό το σχόλιο της Κατερίνας κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Ντέμη που την έδειχναν να τρώει παϊδάκια και ψάρια με ιδιαίτερη όρεξη. Ωστόσο όπως αποκαλύφθηκε οι φωτογραφίες της αυτές ανασύρθηκαν από τα social media της και ήταν αρκετά παλιές, τότε που η Ντέμη δεν είχε ασπαστεί ακόμη τον vegan τρόπο ζωής. Κάτι που βρίσκουμε και αρκετά λογικό, αφού οι πιθανότητες να γεννήθηκε vegan είναι ελάχιστες.

Τώρα που η εστίαση λοιπόν άνοιξε ξανά, άνοιξε και η Ντέμη το εστιατόριο της. Και αν πας θα σε περιμένει μια έκπληξη. Η παίκτρια του MasterChef έχει προσλάβει ως σεφ μια άλλη παίκτρια του φετινού Masterchef και δεν φαντάζεσαι ποια. Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» επισκέφτηκε το vegan εστιατόριο που διατηρεί η Ντέμη και μιλώντας μαζί της έμαθε μας αποκάλυψε τα εξής.

Η Ντέμη αποκάλυψε πως ξεκίνησε να παρακολουθεί τα επεισόδια του MasterChef, καθώς της έχουν λείψει οι συμπαίκτες της, ενώ πρόσθεσε πως έχει προσλάβει στο μαγαζί της μία πρώην συμπαίκτριά της. Μπες στη gallery και μάθε ποια είναι.