Ξύπνησες με πονοκέφαλο; Η Δέσποινα Βανδή έχει το απόλυτο τρικ για να τον διώξεις

Ξύπνησες με πονοκέφαλο; Η Δέσποινα Βανδή έχει το απόλυτο τρικ για να τον διώξεις

Τι να σου κάνει ένα παυσίπονο;

Η Δέσποινα Βανδή μέσα στην καραντίνα ήταν ο άνθρωπος που παρακολουθούσαμε όσο κανένας στα social media. Μας έμαθε να μαγειρεύουμε, μας έδειξε υπέροχες και πεντανόστιμες συνταγές, μας έδειξε ασκήσεις γυμναστικής για όσο θα μείνουμε μέσα στο σπίτι, αλλά και διάφορα tricks για να θωρακίσουμε τον οργανισμό και το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Είναι μία από τις πιο συμπαθής και αγαπητές τραγουδίστριες της ελληνικής showbiz, ενώ και μέσα από τα stories της στο Instagram σου δείχνει πόσο προσιτός άνθρωπος είναι. Τώρα που έχουμε βγει από την καραντίνα και επιστρέφουμε σιγά σιγά στην περίπου κανονικότητά μας, την βλέπουμε και κάθε Σάββατο από την καρέκλα του κριτή στο Just the 2 of Us. Εννοείται πως δεν έχασε την ευκαιρία της, κι έκανε και τα μπανάκια της στη θάλασσα, όταν είχαμε τους καύσωνες, και μας έδειξε ακριβώς το σώμα της μετά την καραντίνα. Ας μείνει μεταξύ μας το σχόλιο γι’ αυτό που αντίκρυσαν τα μάτια μας.

Η τραγουδίστρια συνεχίζει ακάθεκτη την ρουτίνα που είχε και στην διάρκεια της καραντίνας και μας δείχνει πως ότι και αν γίνει η γυμναστική είναι πια μέρος της καθημερινότητας και της ζωής της. Και μετά από όλα αυτά που μας έδειξε αυτούς τους δύο μήνες, δε μπορούσε να μη μας δώσει μια συμβουλή ακόμη.

Ξύπνησες με πονοκέφαλο, έχεις πάρει παυσίπονο και δεν περνάει με τίποτα; Η Δέσποινα βρήκε τη λύση για εσένα και θα τη δεις στο βίντεο που ακολουθεί. Σε ενημερώνουμε πάντως να ξέρεις πως δεν πρόκειται για κανένα μαγικό γιατροσόφι.