Ο ενοχλητικός γείτονας της Aniston επέστρεψε και η κόντρα του με τον Theroux έχει πάει σε άλλο level

Ο ενοχλητικός γείτονας της Aniston επέστρεψε και η κόντρα του με τον Theroux έχει πάει σε άλλο level

Τον θυμάσαι αυτόν τον γείτονα;

Τον Φεβρουάριο του 2018 η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux, χώρισαν έπειτα από δύο χρόνια έγγαμου βίου και περίπου τέσσερα που ήταν μαζί συνολικά. Λίγο καιρό πριν γίνει γνωστή η είδηση του χωρισμού τους η Jennifer Aniston, αλλά και ο Justin Theroux αντιμετώπιζαν κάποια προβλήματα με τον ηλικιωμένο γείτονα τους στη Νέα Υόρκη. Γνωρίζαμε πως η Jennifer Aniston ήθελε να φύγει από το διαμέρισμα της στη Νέα Υόρκη, όμως δεν ξέραμε τους ακριβείς λόγους.

Οι πληροφορίες ήθελαν, η αιτία να είναι η κόντρα τους με τον Norman Resnicow και πως αυτή πλέον έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο, σε σημείο που εμπόδιζε την ηθοποιό να ηρεμήσει και να ζει τη ζωή της κανονικά. Σύμφωνα με μια έκθεση στο Grazia τότε, δικαστικά έγγραφα έδειχναν ότι το διάσημο ζευγάρι κατηγόρησε τον Resnicow ότι τους κατασκοπεύει στο διαμέρισμα της Νέας Υόρκης όπου διαμένουν. Και αυτός ήταν και ένας από τους λόγους χωρισμού της Aniston με τον Theroux. Η κόντρα αυτή με τον ηλικιωμένο γείτονα τους προκαλούσε εντάσεις ανάμεσα στη Jennifer και τον Justin Theroux, με την ηθοποιό να αρνείται κατηγορηματικά να περάσει έστω κι ένα δευτερόλεπτο στο σπίτι της Νέας Υόρκης.

Κι εκεί που πιστεύαμε πως τώρα που το ζευγάρι έχει πια χωρίσει θα έχει κοπάσει και η κόντρα, κάναμε λάθος. Όχι απλά δεν πέρασε, αλλά έχει πάει εντελώς σε άλλο level. Ο συνεχιζόμενος πόλεμος του Justin Theroux με τον γείτονά του γίνεται όλο και πιο άσχημος με τον ηθοποιό να ισχυρίζεται ότι ο άντρας κάνει απειλές ενδοοικογενειακής κακοποίησης κατά της ηλικιωμένης γυναίκας του. Τα κατατεθέντα νομικά έγγραφα του ηθοποιού - που ελήφθησαν από το TMZ - επιδιώκουν αστική ή ποινική τιμωρία για τον γείτονα του στη Νέα Υόρκη, Norman Resnicow, επειδή ισχυρίζεται ότι οι εκρήξεις του Resnicow παραβιάζουν μια περιοριστική εντολή που έχει τεθεί σε εφαρμογή ως μέρος της συνεχιζόμενης δικαστικής διαδικασίας.

Ο Justin ισχυρίζεται ότι ο Resnicow απαγορεύεται να παρενοχλεί ή να εκφοβίζει πιθανούς μάρτυρες της υπόθεσης, συμπεριλαμβανομένων άλλων κατοίκων του κτιρίου, μαζί και την 71χρονη σύζυγό του. Ο Theroux ισχυρίζεται ότι άκουσε τον Resnicow να την απειλεί με βία πολλές φορές από τότε που ο κυβερνήτης Cuomo εξέδωσε εντολή παραμονής στο σπίτι τον Μάρτιο. Λέει πως 2 μέρες μετά την επιβολή της καραντίνας ο Resnicow έκλεισε τη σύζυγό του έξω από το σπίτι τους, επειδή ήταν θυμωμένος που εκείνη δεν φορούσε μάσκα και της φώναζε να φύγει.



Ο διάσημος ηθοποιός ηχογράφησε το περιστατικό, καθώς και το δεύτερο περιστατικό αργότερα εκείνο το βράδυ, όταν λέει ότι άκουσε τον Resnicow να «εκρήγνυται από οργή» στη γυναίκα του πίσω στο σπίτι τους. Άκουσε να την αποκαλεί «ανόητη γυναίκα» και «ηλίθια» και επειδή φοβήθηκε για την ασφάλεια της κάλεσε την αστυνομία. Σε άλλη στιγμή επίσης τον έχει ακούσει να την απειλεί πως θα της σπάσει τα δόντια.

Και αναρωτιόμαστε είναι καθόλου καλά αυτός ο άνθρωπος; Και ποιο είναι επιτέλους το πρόβλημά του με τον Justin Theroux και τους υπόλοιπους γείτονες;