Σε πανικό η Meghan Markle: Το σπίτι της με τον Harry έπιασε φωτιά κι ο Archie ήταν μέσα

Σε πανικό η Meghan Markle: Το σπίτι της με τον Harry έπιασε φωτιά κι ο Archie ήταν μέσα

Όλη η αλήθεια γύρω από το δημοσίευμα

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry αυτούς τους πρώτους μήνες του 2020 δεν μένουν πια στο Λονδίνο και στο Frogmore Cottage για το οποίο είχε γίνει τεράστιος ντόρος για την ανακαίνισή του. Το Megxit πήρε σάρκα και οστά, και πλέον το πριγκιπικό ζεύγος ζει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα στο σπίτι του στο Los Angeles. Περίπου δηλαδή, γιατί ακόμη κι εκεί οι παπαράτσι τους κυνηγούν. Τι και αν δεν έχουν πρόσβαση στο εσωτερικό του σπιτιού, οι αδιάκριτοι και ενοχλητικοί έχουν βρει τον τρόπο τους.

Τρόπος που έχει κάνει έξαλλους τους Harry και Meghan, κι έχουν ήδη κάνει τις απαραίτητες προσεγγίσεις με την αστυνομία. Οι Sussexes λοιπόν έχουν αναφέρει την επανειλημμένη εισβολή καμερών drone, οι οποίες εισέρχονται από αέρος πάνω από το σπίτι τους, σε ύψος περίπου 6 μέτρων από το έδαφος, προσπαθώντας να πιάσουν και να έχουν ένα αποκλειστικό πλάνο του Harry, της Meghan ή του ενός έτους Archie Harrison Mountbatten Windsor. Το ζευγάρι εννοείται έχει αναφέρει τις εισβολές αυτές στον προσωπικό τους χώρο και την παραβίαση της ιδιωτικότητάς τους και περιμένουν από τους αρμόδιους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα.

Ωστόσο το δημοσίευμα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τέσσερις τελευταίες μέρες, δεν είναι τόσο τα drone, όσο ένα βίντεο που αναφέρεται σε μια φωτιά στο σπίτι του Harry και της Meghan για την ακρίβεια. Το δημοσίευμα αναφέρει μόνο στον τίτλο του, πως το σπίτι των Sussexes στο Los Angeles έπιασε φωτιά ξαφνικά και ο μικρός Archie βρισκόταν μέσα. Καταλαβαίνεις πως μιλάμε για κάτι άκρως σοβαρό και ανησυχητικό, πόσο μάλλον όταν πρόκειται και για ένα μωρό.

Παρ’ όλα αυτά, όσο και αν ψάξαμε δεν βρήκαμε τίποτα σχετικά με το δημοσίευμα αυτό και ομολογουμένως μας έχει εξάψει την περιέργεια. Ούτε ένα site δεν έχει αναφέρει τέτοιο περιστατικό, πέρα από αυτό το βίντεο που έχει ανέβει στο YouTube, στο οποίο και πάλι δεν αναφέρεται τίποτα συγκεκριμένο. Όπως αντιλαμβάνεσαι πρόκειται για κάποιο ψεύτικο δημοσίευμα, το οποίο σκοπό έχει μόνο να βλάψει τον Harry και τη Meghan. Κάποιος μάλλον πρέπει να πει σε αυτούς τους ενοχλητικούς πως δεν παίζουμε με τέτοια πράγματα, ειδικά αν υπάρχει και μια παιδική ψυχή.

Ελπίζουμε αυτοί που κυκλοφόρησαν αυτό το fake new να βρουν την τιμωρία που τους αξίζει.