Κωνσταντίνος Αργυρός-Ελένη Φουρέιρα: Είναι οι δύο stars το νέο ζευγάρι της showbiz;

Κωνσταντίνος Αργυρός-Ελένη Φουρέιρα: Είναι οι δύο stars το νέο ζευγάρι της showbiz;

Μπορείς να τους φανταστείς μαζί κάπως;

Το Mega τους τελευταίους μήνες έχει φέρει τα νυχτερινά κέντρα μέσα στο σπίτι μας με τις μουσικές βραδιές που διοργανώνει κάθε Παρασκευή. Κάθε live είναι όλο και καλύτερο και πραγματικά κάποιοι συνδυασμοί τραγουδιστών θα ήταν ένα υπέροχο σχήμα να τους βλέπαμε από κοντά σε κάποιο νυχτερινό κέντρο. Αυτήν τη Παρασκευή που μας πέρασε είδαμε τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος είχε μαζί του την Ελένη Φουρέιρα και τον Μπάμπη Στόκα. Μια υπέροχη βραδιά, η οποία μας ξεσήκωσε πραγματικά και ήταν ομολογουμένως μία από τις καλύτερες Παρασκευές.

Το Twitter, ωστόσο, όσα τραγούδια κι αν ακούσαμε το βράδυ της Παρασκευής, δεν μπόρεσε να σταματήσει να σχολιάζει την εξωτερική εμφάνιση του Αργυρού. Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε ξυρισμένος -κάτι που είχαμε δει κι από τα πρόμο της βραδιάς που έκανε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram- και οι χρήστες είχαν μεγάλο ζήλο για να κάνουν τα σχετικά tweets. Εμείς από την άλλη παρατηρήσαμε το πόσο ωραίο δίδυμο κάνουν με την Ελένη Φουρέιρα οι δυο τους, και οκ, τους σκεφτήκαμε και σαν ζευγάρι. Και στο σημείο αυτό να σου πούμε πως δεν ήμασταν και οι μόνοι που κάναμε τη σκέψη αυτή.



Η Σίσσυ Χρηστίδου στην χθεσινή εκπομπή της σχολίασε επίσης το πόσο ταιριαστοί δείχνουν, και πόσο όμορφο ζευγάρι θα ήταν, και εννοείται συμφωνήσαμε μαζί τους. Γνωρίζουμε πως η Ελένη Φουρέιρα δεν βρίσκεται πλέον σε σχέση, ο Κωνσταντίνος Αργυρός όμως, έχουν κυκλοφορήσει φήμες και φωτογραφίες πως είναι σε σχέση με την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου. Ο τραγουδιστής δεν μιλάει ποτέ για τη προσωπική του ζωή, ωστόσο έχει καιρό να απαθανατιστεί με την «σύντροφό του». Δεν θα ήταν φανταστικό να μαθαίναμε πως είναι ζευγάρι με την Ελένη Φουρέιρα;

Μέσα από την εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου πάντως, μάθαμε πως είναι ζευγάρι, αλλά καλλιτεχνικό. Τι σημαίνει αυτό; Φήμες τους θέλουν τον φετινό χειμώνα να εμφανίζονται μαζί σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, και αυτό είναι σίγουρα το καλύτερο νέο.