Μαρία Σολωμού: Ποζάρει με μαγιό και δεν μπορούμε παρά να φωνάξουμε WOW! (photos)

Μαρία Σολωμού: Ποζάρει με μαγιό και δεν μπορούμε παρά να φωνάξουμε WOW! (photos)

Το throwback της μελαχρινής ηθοποιού «κόβει την ανάσα».

Το καλοκαίρι έφτασε όσο κι αν ο καιρός τελευταία δεν μας τα λέει καλά. Σύντομα θα φτιάξει και όλοι θα καταφέρουμε να πάμε διακοπές και να απολαύσουμε τα ελληνικά νησιά. Μάλλον το ίδιο σκέφτονται και οι Ελληνίδες celebrities, που αδημονούν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και η Μαρία Σολωμού.

Η μελαχρινή ηθοποιός μάλλον περιμένει εναγωνίως να βρεθεί σε κάποια παραλία της Ελλάδας, για να απολαύσει τον λαμπερό ήλιο, τη θάλασσα και να βιώσει ξέγνοιαστες στιγμές μετά τη δύσκολη περίοδο του κορονοϊού. Απόδειξη αποτελεί μια σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και θυμήθηκε ανέμελες στιγμές στην αγαπημένη της παραλία. Η καλλίγραμμη ηθοποιός ποζάρει με το μαγιό της στην παραλία Σίμος, στην Ελαφόνησο, και δείχνει στους ακολούθους της στο Instagram τις ακαταμάχητες αναλογίες της.

Η Μαρία Σολωμού χαμογελάει με όλη της την ψυχή στον φακό και ποζάρει με το μπικίνι της το 2014, κάνοντας πραγματικά ένα επικό throwback. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι η ηθοποιός παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή και έχει ένα ζηλευτό σώμα ακόμα και σήμερα, έξι χρόνια μετά.

Δες στην παρακάτω gallery τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της Μαρίας Σολωμού.

Διάβασε ακόμα: Ελένη Χατζίδου: Η συγκινητική ανάρτηση μετά από όσα είδαμε στο live του J2US