Kardashian-West: Απειλούν τον πρώην σωματοφύλακά τους με αγωγή-μαμούθ και ο λόγος είναι απίστευτος!

Kardashian-West: Απειλούν τον πρώην σωματοφύλακά τους με αγωγή-μαμούθ και ο λόγος είναι απίστευτος!

Ποιον κανόνα παραβίασε ο bodyguard της οικογένειας;

Η Kim Kardashian και ο Kanye West απολαμβάνουν πλήθος ανέσεων στην καθημερινότητά τους μιας και οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί είναι αρκετά «φουσκωμένοι». Δεν είναι, λοιπόν, καθόλου περίεργο που η reality Tv star και ο ράπερ έχουν μια ομάδα με σωματοφύλακες για να είναι πάντα σίγουροι ότι τόσο οι ίδιοι όσο και τα παιδιά τους δεν κινδυνεύουν από πιθανές επιθέσεις ή απο ενοχλητικούς θαυμαστές. Οι bodyguards τούς ακολουθούν παντού για να είναι πάντα βέβαιοι ότι δεν κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα.

Εδώ και λίγες ώρες, όμως, το TMZ αναφέρει ότι έχει δημιουργηθεί ένα σοβαρό ζήτημα ανάμεσα στο διάσημο ζευγάρι και έναν πρώην σωματοφύλακα. Ο West και η Kardashian απειλούν τον πρώην φρουρό τους με μια αγωγή-μαμούθ και τον κατηγορούν ότι τον περασμένο μήνα έκανε κάποιες ανεπίτρεπτες δηλώσεις για τον ράπερ.

Ειδικότερα, η Kim και ο Kanye έχουν στείλει εξώδικο στον Steve Stanulis, τον οποίο και απέλυσαν το 2016. Στο εξώδικο, το ζευγάρι ζητά από τον πρώην φρουρό του να σταματήσει να κάνει ψευδείς και ανυπόστατες δηλώσεις για την οικογένειά του. Συγκεκριμένα, ο Stanulis κατηγορείται ότι έκανε δηλώσεις τον προηγούμενο μήνα σχετικά με το ζευγάρι και είπε ότι ο Kanye τού είχε δώσει «γελοίους κανόνες», που έπρεπε να ακολουθεί, ενώ χαρακτήρισε τον ράπερ ως ένα από τα λιγότερο αγαπημένα του πρόσωπα με τα οποία έχει δουλέψει.

Διάβασε στην παρακάτω gallery το ποσό της αγωγής με την οποία απειλούν τον Stanulis, αλλά και όσα δήλωσε ο δικηγόρος του πρώην φρουρού.

Διάβασε ακόμα: Μαρία Σολωμού: Ποζάρει με μαγιό και δεν μπορούμε παρά να φωνάξουμε WOW! (photos)