Η Khloe Kardashian χαίρεται τη μετάλλαξή της και αδιαφορεί για τα αρνητικά σχόλια (photos)

Η Khloe Kardashian χαίρεται τη μετάλλαξή της και αδιαφορεί για τα αρνητικά σχόλια (photos)

Τι απαντά σε όσους την επικρίνουν;

Δεν είναι λίγες οι τηλεπερσόνες που λόγω της δουλειάς τους ή λόγω προσωπικών ανασφαλειών καταφεύγουν στον πλαστικό χειρουργό. Μερικές κάνουν μικρές διορθωτικές κινήσεις και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο, άλλες- ωστόσο- χάνουν το μέτρο και καταλήγουν... άλλοι άνθρωποι.

Θέμα συζήτησης και θέμα σε όλα τα sites, παγκοσμίως, έχουν γίνει εδώ και μερικές ημέρες οι φωτογραφίες της Khloe Kardashian στις οποίες είναι πραγματικά μια άλλη! Οι φωτογραφίες έχουν προκαλέσει σούσουρο και πολλά ερωτηματικά για το τι έκανε στο πρόσωπό της με τα ξένα sites να επιστρατεύουν πλαστικούς για να πουν τη γνώμη τους! Το μόνο σίγουρο είναι ότι η reality Tv star επισκέφθηκε για ακόμη μια φορά τον πλαστικό χειρουργό της για να αλλάξει ό,τι δεν της άρεσε πάνω της, αλλά μάλλον το παραέκανε. Τα επικριτικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται, όμως, ότι δεν την πτοούν.

Όπως αναφέρει στο UsWeekly πηγή από το περιβάλλον της Khloe Kardashian, «η tv star δε νοιάζεται καθόλου για τις αντιδράσεις του κόσμου, πολλοί από τους οποίους λένε ότι πλέον δε μοιάζει με αυτό που ήταν». «Εκείνη πιστεύει ότι είναι υπέροχη. Και πραγματικά δεν την ενδιαφέρει τι πιστεύει ο κόσμος μιας και η ίδια είναι χαρούμενη με αυτές τις αλλαγές», προσθέτει.

Μάλιστα, η 35χρονη star δε μένει άπραγη στα σχόλια των followers της. Πριν λίγες μέρες απάντησε με πολλές δόσεις χιούμορ σε σχόλιο στο Instagram. «Γιατί φαίνεσαι διαφορετική σε όλες σου τις φωτογραφίες;», έγραψε η follower για να πάρει την εξής απάντηση από την Khloe: «Από την εβδομαδιαία μεταμόσχευση προσώπου, ξεκάθαρα».

Δες στην παρακάτω gallery τις πρόσφατες φωτογραφίες της Khloe Kardashian μετά την πλαστική, αλλά και πώς ήταν πριν από αυτές.

Διάβασε ακόμα: Ο σέξι χορός της Δανάης Παππά είναι αυτό που ήθελες για να αρχίσεις τη μέρα σου