Αιμίλιος Χειλάκης: Το νέο look μετά την καραντίνα (video)

Αιμίλιος Χειλάκης: Το νέο look μετά την καραντίνα (video)

Αγνώριστος ο ηθοποιός!

Η καραντίνα και ο εγκλεισμός στο σπίτι έφερε πολλές αλλαγές στη ζωή των ανθρώπων. Η καθημερινότητα άλλαξε ρυθμούς, οι συνήθειές μας άλλαξαν άρδην, ενώ πολλοί και πολλές τόλμησαν να κάνουν ριζικές αλλαγές στην εξωτερική τους εμφάνιση. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και ο ταλαντούχος ηθοποιός, Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος είναι άλλος άνθρωπος πλέον. Η εξωτερική του εμφάνιση δε θυμίζει σε τίποτα τον ηθοποιό που είχαμε δει πριν την καραντίνα.

Ο ηθοποιός ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και πραγματικά μάς εξέπληξε με την παρουσία του. Ενώ αφήσαμε τον κ. Χειλάκη εντελώς ξυρισμένο, με πεντακάθαρο πρόσωπο, τώρα είδαμε στις οθόνες της τηλεόρασης μια εντελώς διαφορετική εικόνα.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης άφησε πολλά μούσια, ενώ τόλμησε να αλλάξει και το hair look του, ξυρίζοντας στα πλάγια του κεφαλιού τα μαλλιά του. Ομολογουμένως, το -μετά καραντίνας- look τού ταιριάζει πάρα πολύ και συνεχίζει να είναι εξίσου γοητευτικός. Είναι ταυτόχρονα ανατρεπτικό και μποέμ, θα μπορούσαμε να πούμε.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις τη νέα του εμφάνιση και όλα όσα είπε στον Γιώργο Λιάγκα για την κατάσταση της χώρας με τη δοκιμασία του κορονοϊού, όσες δυσκολίες αντιμετωπίζει ο καλλιτεχνικός χώρος, αλλά και τα νέα επαγγελματικά του βήματα!



Διάβασε ακόμα: Η Khloe Kardashian χαίρεται τη μετάλλαξή της και αδιαφορεί για τα αρνητικά σχόλια (photos)