Οι παίκτες του φετινού MasterChef έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό στο Instagram (photos)

Οι παίκτες του φετινού MasterChef έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό στο Instagram (photos)

Κάτι που έχει η πλειοψηφία των παικτών

To MasterChef 4 σε δύο περίπου εβδομάδες θα ρίξει τηλεοπτική αυλαία με τα spoilers να θέλουν τον Σταύρο Βαρθαλίτη και τον Σταυρή Γεωργίου να διεκδικούν τον τίτλο του καλύτερου MasterChef για τη φετινή σεζόν.

Και μπορεί άλλες χρονιές, οι παίκτες να συναγωνίζονταν για το ποιος θα έχεις τους περισσότερους followers μετά τη συμμετοχή στο παιχνίδι, φαίνεται πως φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει και τέτοιος ανταγωνισμός δεν υπάρχει.

Γιατί μπορεί πέρσι να κυνηγούσαμε την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και τον Χρήστο τον Κρατς ή του Παντελή για ένα νέο story ή μια καινούργια φωτογραφία στο Instagram, όμως φέτος υπάρχει κάτι κοινό στην πλειοψηφία των φαβορί για την πρωτιά.

Βλέπεις φέτος, είναι λίγοι οι παίκτες που έχουν ανοιχτό προφίλ στο Instagram, επιτρέποντας στο κοινό να τους ακολουθήσει ή να δει φωτογραφίες τους χωρίς να τους κάνει follow.Για παράδειγμα, ο Γιώργος Λασκαρίδης και η Κατερίνα Λένη έχουν ανοιχτό προφίλ στο Instagram σε αντίθεση με πολλά από τα πρωτοκλασάτα ονόματα του Masterchef 4 που προτίμησαν να διατηρήσουν πριβέ το προφίλ τους.

Έτσι κι αλλιώς οι κανόνες της παραγωγής του MasterChef είναι αρκετά αυστηροί με το τι μπορούν να δημοσιεύουν οι παίκτες στα προφίλ τους όσο το παιχνίδι εξελίσσεται ενώ και οι συνεντεύξεις που δίνουν είναι περιορισμένες.

Δες παρακάτω ποιοι παίκτες έχουν κλειστά προφίλ.

DPG Network