10 απίθανα tweets για την αποχώρηση της Μαριάννας από το MasterChef 4: Τι αποκάλυψε ο μπαμπάς της

Πατούλια Κατερίνα
10 απίθανα tweets για την αποχώρηση της Μαριάννας από το MasterChef 4: Τι αποκάλυψε ο μπαμπάς της

Το Twitter πήρε φωτιά από τη δεύτερη αποχώρηση της Μαριάννας

Η Μαριάννα του MasterChef 4 αποχώρησε τελικά χθες το βράδυ για δεύτερη φορά και το Twitter ήταν λες και περίμενε μονιασμένο και σύσσωμο την αποχώρηση τούτη.

Η Μαριάννα ήταν εκείνη που είχε τις περισσότερες αστοχίες σε σχέση με το πιάτο του Μπέλλου, του Σταυρή και της Μαρίας και αποχαιρέτησε οριστικά πια το ριάλιτι μαγειρικής.

Σήμερα, ο μπαμπάς της Μαριάννας, Νικόλας που ζει στις ΗΠΑ και έχει λάβει μέρος σε παρόμoιο ριάλιτι μαγειρικής, μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day και αποκάλυψε τόσο το ποια είναι η ψυχολογία της κόρης του αλλά και το τι θα κάνει από δω και μπρος η Μαριάννα.

«Η Μαριάννα ψυχολογικά τα είχε παρατήσει εδώ και καιρό. Η Μαριάννα είναι είκοσι χρονών και χωρίς εμπειρία, η κόρη μου δεν έχει καμία κακία, κάναμε μια κουβέντα και θέλει να ασχοληθεί με τη μαγειρική, να δουλέψει σκληρά και να προχωρήσει την καριέρα της».

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δεις την αντίδραση του μπαμπά της Μαριάννας.



Όσο για τα tweets, το κοινό φαίνεται πως ήθελε να δει την Μαριάννα εκτός παιχνιδιού και πέρα από το hastag #masterchefgr, εξίσου δημοφιλές ήταν το hastag #μαριαννα!

Παρακάτω θα καταλάβεις το γιατί!