Πρώην συνεργάτιδα μήνυσε τη Sarah Jessica Parker και ο λόγος είναι σοβαρός (photos)

Πρώην συνεργάτιδα μήνυσε τη Sarah Jessica Parker και ο λόγος είναι σοβαρός (photos)

Για ποιο λόγο κατηγορείται η διάσημη ηθοποιός;

Η Sarah Jessica Parker έμεινε στις καρδιές όλων των γυναικών ως Carrie Bradshaw στη θρυλική σειρά «Sex And The City». Η Carrie με τη λατρεία τις στα παπούτσια- και ιδιαιτέρως στα Manolo Blahnik- μάς έκανε να ταυτιστούμε μαζί της. Η αγάπη στα παπούτσια, όμως, όπως τελικά φάνηκε, δεν ήταν μόνο χαρακτηριστικό του ρόλου της, αλλά ιδιαίτερη αδυναμία και της ίδιας. Γι’ αυτό και η Parker προχώρησε- πριν μερικά χρόνια- στο άνοιγμα καταστημάτων με υποδήματα στην Αμερική.

Συγκεκριμένα, η Sarah Jessica Parker διαθέτει καταστήματα υποδημάτων στη West 52nd Street και στην 93 South Street στη Νέα Υόρκη, ενώ η πιο δημοφιλής σειρά παπουτσιών της πωλείται και σε καταστήματα σε Las Vegas, Maryland, Ντουμπάι, Άμπου Ντάμπι και Καναδά.

Αυτό, όμως, το επιχειρηματικό βήμα τώρα την έχει βάλει σε μπελάδες και μάλλον ευθύνεται η ίδια. Μια πρώην διευθύντρια των επώνυμων καταστημάτων προχώρησε σε μήνυση εναντίον της Parker και του συνεταίρου της, γιατί δεν πληρώθηκε τις υπερωρίες της.

Η πρώην συνεργάτιδα της Parker, Heather Holt, κατέθεσε μήνυση και ισχυρίστηκε στα έγγραφα που παρέδωσε χθες στο δικαστήριο ότι η εταιρεία της Sarah Jessica Parker δεν της πλήρωσε τις υπερωρίες που αφορούσαν το διάστημα από 31 Δεκεμβρίου 2018 έως και 1 Μαρτίου του 2020.

«Η ενάγουσα δεν πληρώθηκε ικανοποιητικά για τις υπερωρίες. Να σημειωθεί ότι δούλευε πάνω από 40 ώρες την εβδομάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα», αναφέρεται στη μήνυση. Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το ποσό που χρωστάει η Sarah Jessica Parker στην πρώην διευθύντρια των καταστημάτων της.

Διάβασε στην παρακάτω gallery τι ζητά η Holt από την Parker, αλλά και όσα έχουν δηλώσει οι δικηγόροι των δύο πλευρών.

Διάβασε ακόμα: 10 απίθανα tweets για την αποχώρηση της Μαριάννας από το MasterChef 4: Τι αποκάλυψε ο μπαμπάς της