Γυμνό πορτρέτο της Jennifer Aniston θα δημοπρατηθεί για πολύ καλό σκοπό (videos+photo)

Γυμνό πορτρέτο της Jennifer Aniston θα δημοπρατηθεί για πολύ καλό σκοπό (videos+photo)

Σίγουρα δεν έχεις ξαναδεί έτσι την ηθοποιό!

Την αγαπήσαμε ως Rachel στη θρυλική σειρά «Friends», αλλά και σε πολλούς άλλους ρόλους, ενώ όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας δεν μπορούμε παρά να θαυμάζουμε την εξωτερική ομορφιά της και το ταλέντο της. Η Jennifer Aniston είναι μια Αμερικανίδα star με ελληνικές ρίζες που, εκτός από φυσική ομορφιά, διαθέτει και μια υπέροχη προσωπικότητα. Και θα σου εξηγήσουμε ακριβώς τι εννοούμε παρακάτω…

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι αρκετά ευαισθητοποιημένη με την πανδημία του κορονοϊού και έτσι θα βάλει κι αυτή το λιθαράκι της στην προσφορά δωρεάν τεστ κορονοϊού, αλλά και ιατρικής περίθαλψης σε ανασφάλιστους πολίτες στις ΗΠΑ με τη βοήθεια μια παλιάς… γυμνής φωτογραφίας της.

Ειδικότερα, μία παλιά φωτογραφία της Jennifer Aniston, με την ηθοποιό να ποζάρει γυμνή, πρόκειται να δημοπρατηθεί για φιλανθρωπικό σκοπό. Τη φωτογραφία τράβηξε ο καλός φίλος της ηθοποιού και γνωστός φωτογράφος, Mark Seliger, όταν εκείνη ήταν σε ηλικία 25 ετών και πρωταγωνιστούσε στα «Φιλαράκια». Και αυτή η ασπρόμαυρη λήψη του 1995 αποτελεί μία από τις πιο εμβληματικές φωτογραφίες της Aniston.

Η ίδια η ηθοποιός ανακοίνωσε αυτήν την υπέροχη δράση με ένα post στο Instagram στο οποίο βλέπουμε ένα βίντεο με την επεξεργασία των φωτογραφιών, αλλά και τη δική της... επίμαχη, γυμνή φωτογραφία. Η Jennifer Aniston στην εμβληματική φωτογραφία ποζάρει με τέτοιο τρόπο, που κρύβει σκόπιμα το γυμνό σώμα της. Με την πρώτη ματιά καταλαβαίνει κανείς ότι μιλάμε για τις αρχές των 90s, αφού η ηθοποιός φέρει το χαρακτηριστικό κούρεμα, που είχε εκείνη την εποχή και έμεινε γνωστό ως «The Rachel».

https://www.instagram.com/p/CA0Rm5eD4m8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Seliger δημοπρατεί 25 πορτρέτα διάσημων stars - μεταξύ αυτών η Jennifer Aniston, ο Leonardo Di Caprio, ο Brad Pitt, ο Barack Obama και ο Curt Cobain - σε συνεργασία με τη RAD και τον Οίκο Christie's και το σύνολο των εσόδων πρόκειται να δοθεί σε οργάνωση στις ΗΠΑ που προσφέρει δωρεάν τεστ για τον κορονοϊό, καθώς και ιατρική περίθαλψη σε ανασφάλιστους πολίτες. Προς το παρόν το ποσό της δημοπρασίας δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο αναμένουμε να είναι… αστρονομικό.

https://www.instagram.com/p/CAvHB2YJ3MD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διάβασε ακόμα: Πρώην συνεργάτιδα μήνυσε τη Sarah Jessica Parker και ο λόγος είναι σοβαρός (photos)