Η απίστευτη συμπεριφορά ηθοποιού στην συνάδελφό της: Της έκανε τη ζωή κόλαση (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Η απίστευτη συμπεριφορά ηθοποιού στην συνάδελφό της: Της έκανε τη ζωή κόλαση (photos)

Απίστευτες κατηγορίες και μια συγνώμη

Μια απίστευτη ιστορία ανάμεσα σε δύο ηθοποιούς που συνεργάστηκαν έγινε γνωστή τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Τα γεγονότα που περιγράφει η μία ηθοποιός έλαβαν χώρα πριν μερικά χρόνια, όταν και οι δύο γυναίκες ήταν πρωταγωνίστριες στην ίδια τηλεοπτική σειρά. O λόγος για την

michel

Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια του Glee, Lea Michele και την ανερχόμενη τότε συνάδελφό της στο Glee Samantha Marie Ware.

H Michele που είναι έγκυος αυτή τη στιγμή στο πρώτο της παιδί, έδειξε την στήριξή της στον George Floyd που δολοφονήθηκε στις ΗΠΑ.

Εκεί πήρε τον λόγο η Samantha, η οποία κατηγόρησε ανοιχτά την Michele, ότι προσποιείται και δεν πιστεύει καθόλου στην ισότητα λευκών και μαύρων και εξήγησε χαρακτηριστικά χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες πως όσα έπαιζαν μαζί, η Lea της είχε κάνει την ζωή κινούμενη κόλαση, την έκανε να αμφισβητήσει το ταλέντο και την καριέρα που θα κάνει και έλεγε σε όλους πως αν είχε την δυνατότητα θα αφόδευε μέσα στην περούκα της.

Η 33χρονη Michele, που εν μέρει παραδέχτηκε πως δεν φέρθηκε καλά,εξήγησε στο Instagram αλλά και στο People Αμερικής πως παρότι δεν θυμάται τα περιστατικά στα οποία αναφέρεται η Samantha, ζητά συγνώμη, ό,τι κι αν έκανε που την πλήγωσε.



Η ηθοποιός τόνισε πως μαθαίνει από τα λάθη της, καταλαβαίνει πως άλλοι άνθρωποι βλέπουν αλλιώς όσα συμβαίνουν και ζήτησε συγνώμη για τον εαυτό της στο παρελθόν.

Ζητώ συγνώμη για τον πόνο που προκάλεσα, απολογούμαι για την συμπεριφορά μου, όλοι μεγαλώνουμε, κι εγώ θα γίνω μητέρα σε λίγους μήνες και θέλω να είμαι πρότυπο για το παιδί μου, ακούω την κριτική και μαθαίνω, λυπάμαι πολύ αλλά θα γίνω καλύτερη στο μέλλον.