Αγνώριστη η Άννα Βίσση: Πιο ανανεωμένη από ποτέ στις νέες φωτογραφίες

Αγνώριστη η Άννα Βίσση: Πιο ανανεωμένη από ποτέ στις νέες φωτογραφίες

Η τραγουδίστρια θα σε αφήσει άφωνη με το πρόσωπό της.

Είναι πασίγνωστη, ταλαντούχα, εκρηκτική, με ταπεραμέντο και ίσως γενικά μία από τις πιο cool προσωπικότητες που έχει η εγχώρια showbiz σήμερα. Η Άννα Βίσση είναι είδωλο και μετράει πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στο μουσικό στερέωμα. Ήδη από τη δεκαετία του ’70 που έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο μπορούσες να καταλάβεις ότι αυτή η τραγουδίστρια θα ξεχώριζε και θα άφηνε το στίγμα της. Μετά από 27 άλμπουμ, συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες, μουσικοθεατρικές παραστάσεις και πολλά περισσότερα, η σταρ έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο μιας από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνιδες που έχει βγει από τη χώρα μας.

Η Βίσση, ωστόσο, δεν ξεχωρίζει μόνο για το τραγουδιστικό της κομμάτι. Είναι φυσικά και μία πολύ ωραία γυναίκα που έκανε εντύπωση για το παρουσιαστικό της ήδη από όταν ήταν μικρή. Τώρα, στα 62 της χρόνια, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το αλαβάστρινο πρόσωπό της και οι πάνω από 180 χιλιάδες followers που έχει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποθεώνουν τις φωτογραφίες τις οποίες ανεβάζει.



Χτες συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια μοιράστηκε μαζί μας δύο φωτογραφίες της, μία σε ένα post και μία μέσω ενός story της, και πραγματικά μείναμε άναυδες με το πόσο ανανεωμένη δείχνει σε αυτές. Ειδικά, το story είναι λες και κάνει flash back μερικές δεκαετίες πριν με το συγκλονιστικό του θέαμα.

Μπες στην παρακάτω gallery να δεις το φωτογραφικό υλικό και θα καταλάβεις.