Βάσω Λασκαράκη: Ελάχιστες οι πιθανότητες να παρουσιάσει εκπομπή στον Alpha

Βάσω Λασκαράκη: Ελάχιστες οι πιθανότητες να παρουσιάσει εκπομπή στον Alpha

Τι άλλαξε;

Το τελευταίο διάστημα το όνομα της Βάσως Λασκαράκη παίζει πολύ στα media. Μετά το τέλος της σειράς «Έρωτας Μετά» στην οποία και πρωταγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία, ο Alpha ήθελε να την αξιοποιήσει και έτσι ακούστηκε έντονα ότι ίσως και να πάρει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη, η οποία αποχωρεί φέτος από την τηλεόραση. Άλλωστε, η συνεργασία του Alpha με την ηθοποιό μετρά περίπου επτά χρόνια, από τότε που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Το Σόι», και οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι πολύ καλές. Σε δηλώσεις της, πάντως, στα media η Βάσω Λασκαράκη δεν ήταν ξεκάθαρη για το αν τελικά θα αναλάβει το ρόλο της παρουσιάστριας ή όχι.

Ένα δεύτερο σενάριο την ήθελε να κάνει εκπομπή μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία αποτελεί την πιο «φρέσκια» μεταγραφή του Alpha. Αλλά, μάλλον φαίνεται ότι ούτε κάτι τέτοιο ισχύει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Γιάννη Πουλόπουλου και της εκπομπής «Φωλιά των Κου-Κου», οι πιθανότητες να παρουσιάσει εκπομπή στον Alpha η Βάσω Λασκαράκη είναι πλέον ελάχιστες. Μετά τη μεταγραφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία θα αναλάβει μια ψυχαγωγική γυναικεία εκπομπή, δεν υπάρχει «χώρος» για δύο παρόμοια concepts. Το κανάλι, ωστόσο, προτιμά να αξιοποιήσει την ηθοποιό σε κάποιο νέο σίριαλ και έτσι δε θα τη δούμε σε ρόλο παρουσιάστριας.

Διάβασε ακόμα: Αγνώριστη η Άννα Βίσση: Πιο ανανεωμένη από ποτέ στις νέεςφωτογραφίες