Δε θα πιστεύεις ποια γνωστή παρουσιάστρια είναι το κοριτσάκι

Δε θα πιστεύεις ποια γνωστή παρουσιάστρια είναι το κοριτσάκι

Δεν το πιστεύαμε ούτε εμείς!

Και όμως ολοένα και περισσότερες tb φωτογραφίες ξεπροβάλλουν στα social media, τόσο από stars του Hollywood, όσο και από αυτούς της εγχώριας showbiz.

Τα πιο διαδεδομένα-λόγω εποχής- είναι εκείνα τα tb σε κάποια αμμουδιά ή σε κάποιο εξοχικό,ένα ζεστό μεσημέρι του περσινού καλοκαιριού, ωστόσο υπάρχουν και εκείνα τα tb που μας πάνε αρκετά χρόνια πίσω.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση έπεσε το μάτι σε μια φωτογραφία μιας πολύ γνωστής και αγαπημένης δημοσιογράφου και παρουσιάστριας. Η φωτογραφία είναι προφανώς τραβηγμένη κάποια χρόνια πίσω, από την παιδική της ηλικία και το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι δεν θα την αναγνωρίζαμε αν δεν βλέπαμε την λεζάντα για να σιγουρευτούμε ότι είναι εκείνη.

Η παρουσιάστρια έγινε ευρέως γνωστή με την εκπομπή Πρωινό Κους Κους το 2004 το οποίο μεταφέρθηκε στην πορεία στην μεσημεριανή ζώνη αλλά σίγουρα θα την θυμάσαι στο πλάι του Νίκου Μουτσινά, ένα δίδυμο που είχε γνωρίσει τεράστια επιτυχία.

Είναι ένα πρόσωπο αισιόδοξο και πάντα χαμογελαστό και σίγουρα όποτε την βλέπεις σου χαρίζει μόνο ευχάριστα συναισθήματα. Ακόμη δεν κατάλαβες σε ποια αναφερόμαστε;

Μπες στη gallery και θα καταλάβεις.