Από το ΜasterChef στο... GNTM 3: Γνώρισε τον εντυπωσιακό παίκτη

Από το ΜasterChef στο... GNTM 3: Γνώρισε τον εντυπωσιακό παίκτη

Από τις κουζίνες στις πασαρέλες.

Ίσως η ατάκα «ζαχαροπλάστης ήταν ο μπαμπάς σου» δεν είναι ακριβώς αυτό που αντιπροσωπεύει τον νέο διαγωνιζόμενο του GNTM3. O Στέφανος Ξηρομερίτης είναι ένα από τα υποψήφια αγόρια του φετινού διαγωνισμού μοντέλων και ναι, τον γνωρίσαμε λίγο παραπάνω.

Χωρίς καμία αμφιβολία ο Στέφανος είναι ένα από τα «γλυκά» αγόρια του διαγωνισμού, άλλωστε τον βοηθάει και η ειδικότητά του, αυτή του ζαχαροπλάστη. Στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η ρεπόρτερ βρέθηκε με τον Στέφανο και μίλησαν για τον διαγωνισμό αλλά και για τις βλέψεις που έχει ο νεαρός αφού μπει στο παιχνίδι.

Έρχεται από την Λαμία και ο στόχος του σίγουρα είναι να αναδείξει το ταλέντο του μέσα από τον διαγωνισμό. Ασχολείται με το μόντελινγκ περίπου δύο χρόνια και το όνειρό του είναι να βγει στο εξωτερικό για μια διεθνή καριέρα.

Όσον αφορά το ταλέντο του στη ζαχαροπλαστική; Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι θα δήλωνε συμμετοχή στο MasterChef παρόλα αυτά τον πρόλαβε το GNTM.

Για να δούμε Στέφανε, είσαι γεννημένος για εβδομάδες μόδας και φωτογραφίσεις ή έχεις ταλέντο πίσω από τους πάγκους ζαχαροπλαστικής; Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει όρεξη και θέλει να ξετυλίξει τα ταλέντα του ένα- ένα μπροστά στο γυαλί της τηλεόρασης.DPG Network