Κάτια Ταραμπανκό: «Έκλεισε» σε εκπομπή του ΣΚΑΙ!

Κάτια Ταραμπανκό: «Έκλεισε» σε εκπομπή του ΣΚΑΙ!

Πού θα δούμε τη νικήτρια του GNTM;

Η Κάτια Ταραμπανκό είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το reality μοντέλων GNTM2. Η Κάτια είχε τραβήξει πάνω της από την αρχή του reality όλα τα βλέμματα, τόσο λόγω της εντυπωσιακής εμφάνισής της όσο και λόγω του εκρηκτικού ταμπεραμέντου της. Ένας από αυτούς ήταν και ο λόγος που αναδείχθηκε νικήτρια του GNTM2 μαζί με την Άννα-Μαρία Ηλιάδου. Αλλά και μετά το παιχνίδι, το μοντέλο συζητήθηκε πολύ λόγω της προσωπικής του ζωής.

Τώρα, λοιπόν, σιγά σιγά η Κάτια Ταραμπανκό αρχίζει να κάνει νέα βήματα στα επαγγελματικά της και, όπως αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, θα τη δούμε από τη νέα σεζόν σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ. Ειδικότερα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Πρωινό», η Κάτια Ταραμπανκό δέχθηκε πρόταση από το κανάλι του ΣΚΑΙ για να βρίσκεται στην εκπομπή «Θαλασσόλυκοι», αντικαθιστώντας ουσιαστικά την Κάλλια Ελευθερίου.

Η νικήτρια του δεύτερου κύκλου του Greece’s Next Top Model είπε το μεγάλο «ναι» και έτσι πρόκειται να τη δούμε μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη και τον Γιάννη Δρυμωνάκο να σαλπάρουν στο Αιγαίο με το ιστιοπλοϊκό τους.

Η Κάτια, λοιπόν, είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο, επόμενο επαγγελματικό βήμα στην καριέρα της!

Διάβασε ακόμα: Βάσω Λασκαράκη: Ελάχιστες οι πιθανότητες να παρουσιάσει εκπομπή στον Alpha