Ρούλα Κορομηλά: Η «κοφτή» απάντηση για την αποχώρηση της Μενεγάκη

Ρούλα Κορομηλά: Η «κοφτή» απάντηση για την αποχώρηση της Μενεγάκη

Σε ένα tweet τα είπε όλα!

Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής η Ελένη Μενεγάκη αιφνιδίασε τους πάντες ανακοινώνοντας στον αέρα της εκπομπής της ότι αποχωρεί από τον Alpha, αλλά και γενικότερα από την τηλεόραση, την επόμενη σεζόν. Εδώ και καιρό κυκλοφορούσαν οι φήμες για αυτό, αλλά ήρθε η ίδια και το επιβεβαίωσε.

Και ενώ μέχρι τώρα οι περισσότεροι που εργάζονται στον τηλεοπτικό χώρο έχουν μιλήσει και έχουν πει την άποψή τους για την απόφαση της ξανθιάς παρουσιάστριας, αυτή που μέχρι και σήμερα δεν είχε τοποθετηθεί ήταν η Ρούλα Κορομηλά.

Όχι, δε βγήκε σε κάποια εκπομπή να μιλήσει για την Ελένη Μενεγάκη, ούτε έκανε κάποια ανάρτηση στα δικά της social media. Η Ρούλα Κορομηλά δε θέλησε ευθέως να κάνει κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη, αλλά- μέσα από έναν διάλογο που είχε στο Twitter με τη Ναταλία Γερμανού- πήρε για πρώτη φορά θέση.

Όταν, λοιπόν, η Ναταλία Γερμανού τής ζήτησε τη γνώμη της για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση, μετά από περίπου 30 χρόνια καριέρας και συνεχούς τηλεοπτικής παρουσίας, και της Χαρούλας Αλεξίου από το τραγούδι, η Ρούλα Κορομηλά έγραψε: «Και οι δύο κυρίες τοποθετήθηκαν δημόσια. Όλα τα άλλα είναι περιττά γλυκό μου Ναταλάκι».

Δες στην παρακάτω gallery τα tweets των δύο γυναικών:

Διάβασε ακόμα: Η Ηλιάνα έκανε το επόμενο βήμα με τον Σνικ! Η ατάκα - φωτιά για τη Μενεγάκη