Τι αποκάλυψε η Μαρία για το έπαθλο και τον τελικό του MasterChef 4

Τι αποκάλυψε η Μαρία για το έπαθλο και τον τελικό του MasterChef 4

Μαρία με καυστικά σχόλια όπως πάντα

Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν αφιερωμένη στο έπαθλο 10.000 ευρώ του MasterChef 4, το οποίο διεκδίκησε τελικά το ζευγάρι του παιχνιδιού, ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη.

Τελικά την νίκη πήρε ο Δημήτρης, όμως όλοι αναρωτιούνταν τι έχει σκοπό να κάνει το ζευγάρι με το έπαθλο αυτό, μιας και οδεύουμε προς τον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής.

Αρχικά να σου πούμε πως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για το ποια είναι η σχέση του ζευγαριού μετά την έξοδο από το σπίτι του MasterChef. Φήμες ήθελαν τον Δημήτρη και την Μαρία μαζί στην Ασπροβάλτα της Θεσσαλονίκης και στην καραντίνα ενώ όλοι ήθελαν το ζευγάρι χωρισμένο.

Όπως και να έχει, η Μαρία μίλησε στην κάμερα των Κου Κου στο Star Chennel όπου και αποκάλυψε τι ακριβώς ισχύει με την μοιρασιά ή όχι του επάθλου!



«Δεν κέρδισα, το silver award αλλά ο Δημήτρης το κέρδισε, ήταν win to win αλλά ο τίτλος πήγε στον Δημήτρης και πήρε το έπαθλο», ενώ αστειευόμενη για την μοιρασιά η Μαρία είπε πως το έπαθλο θα το ξοδέψει μόνη της.

Βέβαια, τα σχέδια της Μαρίας είναι μεγάλα και η ίδια ήθελε να βρεθεί στον τελικό του ριάλιτι, στο οποίο γνωρίζουμε πως έφτασε τελικά ο Σταύρος και ο Σταυρής. Παρ΄’ όλα αυτά η Μαρία τόνισε:

«Πρέπει φέτος να βγει γυναίκα κι αν δεν είμαι εγώ δεν θα είναι καμία, όλους τους βλέπω σαν αντιπάλους, ακόμα και τον Μπέλλο».
Τέλος, η Μαρία έριξε τα καρφιά της και κατά μιας συμπαίκτριάς της λέγοντας χαρακτηριστικά.