Διάσημη τραγουδίστρια καταρρέει μπροστά στην κάμερα μιλώντας για τις αποβολές

Διάσημη τραγουδίστρια καταρρέει μπροστά στην κάμερα μιλώντας για τις αποβολές

Η superstar μίλησε ανοιχτά για τις δύσκολες στιγμές της!

Το 2015 έφερε στον κόσμο τον πρώτο γιο της, ενώ το 2018 κυκλοφόρησαν πάρα πολλά δημοσιεύματα που ήθελαν τη διάσημη τραγουδίστρια να γίνεται μαμά για δεύτερη φορά, και μάλιστα να περιμένει δίδυμα. Τελικά μετά από όλα αυτά, η star ήταν όντως έγκυος και γέννησε τον Ιανουάριο του 2019 ένα υγιέστατο αγοράκι.

Τα παιδιά, όμως, δεν ήρθαν εύκολα στη ζωή της superstar. Μετά την απόκτηση του πρώτου της γιου η τραγουδίστρια παραδέχθηκε ότι ήρθε αντιμέτωπη με τρεις αποβολές. Ο λόγος για την… Carrie Underwood.

Η Carrie αποκάλυψε πρόσφατα στο φακό της κάμερας ότι μετά τις τρεις αποβολές της στράφηκε στον Θεό. Μάλιστα, όταν πλέον βρισκόταν στην τέταρτη εγκυμοσύνη, που τελικά έχασε το μωρό, ένιωσε ένοχη που σε κάποιες στιγμές έπιασε τον εαυτό της να τα «βάζει» με τα Θεία.

«Είχα μια ειλικρινή συνομιλία με το Θεό και του είπα πώς ένιωθα. Ήμουν πληγωμένη. Ήμουν και λίγο θυμωμένη, βέβαια, και ένιωθα και ένοχη που αισθανόμουν έξαλλη με τον Δημιουργό», παραδέχθηκε η Carrie Underwood, που τελικά τον Ιανουάριο του 2019 κατάφερε να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της, τον Jacob (αυτή ήταν η πέμπτη εγκυμοσύνη της). «Του είπα ότι χρειαζόμασταν κάτι. Ότι θέλαμε ένα μωρό, αλλά δεν άντεχα άλλο να περνάω όλη αυτήν την ταλαιπωρία».

Μετά τη δεύτερη αποβολή, η Carrie και ο σύζυγός της, Mike Fisher, ήταν πεπεισμένοι ότι δε θα καταφέρουν να αποκτήσουν δεύτερο παιδί και να τον ονομάσουν Jacob, έτσι ακριβώς όπως είχαν εκμυστηρευτεί στον Θεό.

Ο Mike είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρουμε ποτέ τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Άκουσα τον Θεό, διαισθάνθηκα αυτό που είπε ότι σύντομα θα είχαμε κοντά μας ένα μωρό, έναν γιο, που θα τον ονομάζαμε Jacob. Και πολύ σύντομα, η Carrie έμεινε έγκυος και χάσαμε ακόμα ένα μωρό».

Όπως αποκάλυψε η Underwood, πάντα πίστευε ότι οι αποβολές συμβαίνουν μόνο στους άλλους ανθρώπους. «Είναι σκληρό αυτό που λέω, αλλά πολλοί κάνουμε τέτοιες σκέψεις, ότι σε εμάς δε θα συμβεί. Είναι κάτι, όμως, με το οποίο όλοι μπορεί να έρθουμε τελικά αντιμέτωποι.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Carrie Underwood εξομολογήθηκε στο show της ότι στην αρχή δεν ήταν σίγουρη ότι ήθελε να κάνει παιδιά και παραδέχθηκε ότι η ίδια και ο Fisher είχαν διαφορετική ιδέα για την οικογένεια όταν πρωτογνωρίστηκαν. Η τραγουδίστρια λέει χαρακτηριστικά ότι δεν είχε φανταστεί ποτέ τον εαυτό της παντρεμένη ή να έχει οικογένεια, την ώρα που ο άντρας της παραδέχθηκε ότι ήθελε να επαναλάβει τη δική του όμορφη παιδική ηλικία.

Δες όσα είπαν στο παρακάτω βίντεο:



Διάβασε ακόμα: Η Ηλιάνα έκανε το επόμενο βήμα με τον Σνικ! Η ατάκα - φωτιά για τη Μενεγάκη