Μαρία Μπεκατώρου: Κάτι πολύ περίεργο συνέβη με το πρόσωπό της

Μαρία Μπεκατώρου: Κάτι πολύ περίεργο συνέβη με το πρόσωπό της

Μία της φωτογραφία μας παραξένεψε πολύ.

Είναι ωραία, εντυπωσιακή, γοητευτική, διασκεδαστική ταλαντούχα και πλέον μία από τις πιο διάσημες παρουσιάστριες της εγχώριας showbiz. Ο κόσμος την αγαπάει για το πακέτο που έχει να του δώσει και ξέρει ότι όταν εκείνη βρίσκεται στην τηλεόραση θα περάσει σίγουρα καλά. Αυτή είναι η Μαρία Μπεκατώρου κι έχει κερδίσει επάξια τον χώρο της στα σπίτια και στις καρδιές μας.

Ήδη από τότε που είχε την εκπομπή στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ μπορούσες να εκτιμήσεις τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της και με τη μεταγραφή της στο MEGA όλοι είδαν τη συνολική αναβάθμισή της. Ο τρόπος που ντυνόταν άλλαξε, το ίδιο συνέβη και με το μακιγιάζ της, σε σημείο που ξαφνικά γνωριστήκαμε με μία άλλη Μαρία, πιο διαφορετική και αναβαθμισμένη.




Αυτό δεν ήταν κάτι παράλογο, αφού ξέρουμε πόσο μπορούν όλα αυτά να αλλάξουν έναν άνθρωπο. Να τον δείξουν πιο ανανεωμένο μέσα σε λίγη μόλις ώρα. Και κάπως έτσι συνέβη. Και τα χρόνια πέρασαν. Και έχουμε φτάσει κάπου στο σήμερα και σε έναν λογαριασμό στο Instagram που μετράει πάνω από 400 χιλιάδες followers, τους οποίους η παρουσιάστρια προμηθεύει με κάθε νέο υλικό από τη ζωή της.

Ενώ, όμως, ξέραμε ότι η Μπεκατώρου είναι μία πολύ εντυπωσιακή και νεανική γυναίκα, μία φωτογραφία που έκανε story μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, αφού το πρόσωπό της δείχνει πιο νέο από ποτέ. Σε βαθμό που δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε.

Στην εν λόγω λήψη ποζάρει μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Μουτσινά κι ετοιμάσου για μεγάλο σοκ. Μπορεί να έχει παίξει ρόλο, η γωνία, το makeup ή οτιδήποτε άλλο, αλλά, και πάλι, το αποτέλεσμα είναι απίστευτο.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τη δεις.