Πασίγνωστο ζευγάρι χώρισε μετά από 13 χρόνια και δεν το κατάλαβε κανείς

Πασίγνωστο ζευγάρι χώρισε μετά από 13 χρόνια και δεν το κατάλαβε κανείς

Πρόκειται για τη μελαχρινη καλλονή που έχεις λατρέψει.

Τα πράγματα είναι δύσκολα στις σχέσεις. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να μείνουν δύο άνθρωποι μαζί, αφού κάτι η καθημερινότητα κάτι τα χρόνια που περνούν, το ζευγάρι μπορεί να φθαρεί σε τέτοιον βαθμό που τελικά να καταλήξει να ακολουθήσει ξεχωριστούς δρόμους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει για τέτοια περίπτωση στον χώρο της showbiz. Για την ακρίβεια, δεν προλαβαίνει να περάσει αρκετός καιρός πριν τα νέα για τον επόμενο χωρισμό κάνουν την εμφάνισή τους, με πολλά από αυτά να σοκάρουν τους θαυμαστές των εκάστοτε celebrities.

Αυτό ακριβώς συνέβη και με την περίπτωση μίας μελαχρινής καλλονής ηθοποιού και του συζύγου της. Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι 13 χρόνια, αντάλλαξαν τους όρκους τους τον Μάιο του 2007 και έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά.

«Έχουν απίστευτο σεβασμό ο ένας για τον άλλον και παραμένουν προσηλωμένοι στο να αναθρέψουν μαζί και με αγάπη τα δύο τους παιδιά ως ομάδα», είπε πηγή από το περιβάλλον τους.

Οι γιοι τους είναι 6 και 4 ετών και όποτε είχε τύχει να δούμε την οικογένεια σε κάποια φωτογραφία έμοιαζε πολύ αγαπημένη και δεμένη. Φυσικά, οι φωτογραφίες δεν μπορούν να αποτυπώσουν τι ακριβώς συμβαίνει, οπότε πίσω τους θα υπήρχε κάποιο παρασκήνιο που δε γνωρίζαμε.

Τον τελευταίο καιρό, πάντως, δεν ανέβηκε καμία κοινή με τον σύζυγο φωτογραφία στο προφίλ της ηθοποιού και τώρα εξηγείται το γιατί.

Την πληροφορία μεταφέρει το Hollywood Life και μπορείς να δεις για ποιους μιλάμε στην παρακάτω gallery.