To Survivor επιστρέφει και ξέρουμε ήδη ποιος θα είναι ο παρουσιαστής

Νάνσυ Μητσοστέργιου
To Survivor επιστρέφει και ξέρουμε ήδη ποιος θα είναι ο παρουσιαστής

Πάει κάπου το μυαλό σου;

Το 2020 δεν είναι μία χρονιά σας όλες τις άλλες και αυτό το έχουμε καταλάβει πια για τα καλά. Η νέα δεκαετία δεν θα λέγαμε πως μας φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο μέχρι στιγμής και επειδή κανείς δεν ξέρει τι μας επιφυλάσσει στη συνέχεια η αγαπημένη -#not- αυτή χρονιά, κρατάμε κι ένα μικρό καλάθι, έτσι για κάθε ενδεχόμενο. Τους πρώτους μήνες της νέας χρονιάς πολλά ήταν τα προγράμματα που ακυρώθηκαν και δεν είδαμε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Ένα από αυτά ήταν και το Survivor, το οποίο παρά το γεγονός πως αρκετοί λέγανε πως θα το δούμε ξανά, εν τέλει δεν πραγματοποιήθηκε.

Αν νόμιζες όμως πως δεν θα ζήσουμε ξανά στιγμές Γιώργου Αγγελόπουλου και ξεγνοιασιάς στον Άγιο Δομίνικο, έκανες λάθος. Μπορεί ο κορονοϊός να στάθηκε εμπόδιο αυτή τη χρονιά, όμως το reality επιβίωσης επιστρέφει και επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ. Μπορείς όμως να φανταστείς ποιος θα είναι ο παρουσιαστής του τηλεοπτικού αυτού προγράμματος; Το Survivor επιστρέφει στον ΣΚΑΪ στο δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν, άρα μιλάμε πια για το 2021 σύμφωνα με ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη στο Πρω1νό. Το κανάλι του Φαλήρου έχει συμφωνήσει με τον Τούρκο παραγωγό, Acun Ilicali, και όπως όλα δείχνουν του χρόνου τέτοιο καιρό θα έχουμε τον νικητή του Survivor 4.

Ποιος είναι όμως αυτός που θα το παρουσιάσει; Το μυαλό σου –και δικαιολογημένα- πάει αυτομάτως στον Σάκη Τανιμανίδη, και ξέρεις κάτι; Δεν κάνεις καθόλου λάθος. Το reality επιβίωσης θα έχει παρουσιαστ’η τον Σάκη Τανιμανίδη, και αυτό είναι κάτι που θέλει τόσο το κανάλι, όσο και την εταιρεία του Τούρκου παραγωγού. Επομένως μιλάμε για κάτι που έχει σχεδόν «κλείσει». «Το Survivor θα γίνει. Έχει κλείσει η συμφωνία με την Acun Medya και έχουν αρχίσει ήδη συζητήσεις με τον Σάκη Τανιμανίδη, τον οποίο εισηγήθηκε και η Acun και ο ΣΚΑΪ για να είναι. Θα γίνει στο δεύτερο μισό. Ένα κανονικό, ελληνικό Survivor. Έχει κάνει την αγραναπαυσή του, θα το κάνουν ιντριγκαδόρικο», ανέφερε συγκεκριμένα η δημοσιογράφος.

Και αν θυμηθούμε τα δυο πρώτα, πιστεύουμε πως θα κεντρίσει αρκετά το τηλεοπτικό μας ενδιαφέρον. Ας περιμένουμε λοιπόν.