Kim Kardashian: Βρήκε τον τρόπο και διέψευσε τις φήμες χωρισμού (photos)

Kim Kardashian: Βρήκε τον τρόπο και διέψευσε τις φήμες χωρισμού (photos)

Η reality star βάζει τέλος στις φήμες περί επερχόμενου διαζυγίου με τον Kanye West.

Εδώ και λίγες ημέρες υπάρχουν δημοσιεύματα για την πολύ κακή σχέση και τα προβλήματα στο γάμο της Kim Kardashian και του Kanye West. Πολλοί, μάλιστα, ισχυρίζονται ότι το λαμπερό ζευγάρι πέρασε ουσιαστικά χωριστά την καραντίνα, με τις συναναστροφές τους να είναι ελάχιστες. Σαν ξένοι στο ίδιο σπίτι ένα πράγμα.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Η Kim και ο Kanye παντρεύτηκαν το 2014 και έχουν αποκτήσει μαζί 4 παιδιά, εκ των οποίων τα δυο μικρότερα έχουν γεννηθεί από παρένθετη μητέρα. Από την πρώτη στιγμή που το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε τη σχέση και το γάμο του, υπήρξαν κατά καιρούς δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για χωρισμό, αλλά αυτά πάντα διαψεύδονταν, ακόμα και όταν ο γάμος τους πέρασε μια βαθιά κρίση, όταν ο Kanye νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική.

Ωστόσο, τώρα ένα νέο δημοσίευμα αναφέρει πως ο γάμος αυτός δεν είναι διόλου απίθανο να διαλυθεί. Συγκεκριμένα, η βρετανική Mirror ανέφερε πριν λίγες μέρες πως αυτό το διάστημα οι Kim και Kanye τσακώνονται ακατάπαυστα με μόνιμη πηγή έντασης τελευταία τα παιδιά τους: την 6χρονη North, τον 4χρονο Saint, την 2 ετών Chicago και τον μόλις ενός έτους Psalm, καθώς η Kim αισθάνεται πως ο Kanye δεν τη βοήθησε καθόλου με τα παιδιά την περίοδο της καραντίνας. Επιπλέον, το γεγονός ότι με τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης σε ισχύ η Kim δεν μπορούσε να προσλάβει κάποιον, έριξε αποκλειστικά το βάρος της φροντίδας των μικρών στους ώμους της δυσχεραίνοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Όλα αυτά, όμως, φαίνεται ότι συνέβαιναν μέχρι χθες, ή δε συνέβησαν ποτέ. Και θα σου εξηγήσουμε ακριβώς τι εννοούμε. Χθες ο Kanye West είχε τα γενέθλιά του και η Kim έσπευσε να δημοσιεύσει τρυφερές φωτογραφίες με τον σύζυγό της, αλλά και αφιερώσεις προς το πρόσωπό του βάζοντας έτσι «τέλος» στης φήμες περί χωρισμού.

Και εμείς αναρωτιόμαστε: προσπαθεί να δώσεις τέλος στις φήμες ή να «κουκουλώσει» κάπως τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει;

Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμα: Που να ήξερε; Η ατάκα της Aniston στην Jolie την πρώτη φορά που τη γνώρισε