Η πιο αξιόπιστη γυναίκα στο Παλάτι εξηγεί γιατί η Meghan Markle παραιτήθηκε

Πατούλια Κατερίνα
Η πιο αξιόπιστη γυναίκα στο Παλάτι εξηγεί γιατί η Meghan Markle παραιτήθηκε

H αλήθεια που δεν περιμέναμε να ακούσουμε

Πολλά έχουν ακουστεί από τον Γενάρη μέχρι σήμερα για την πραγματική αιτία που οδήγησε τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle στο Megxit και την παραίτηση των royal καθηκόντων τους.

‘Υπάρχει ένα πρόσωπο από το Παλάτι που δεν συνηθίζει τις συνεντεύξεις και έσπευσε να μιλήσει στην εφημερίδα Times, εκφράζοντας ίσως την πιο αληθινή αιτία για την πριγκιπική απόδραση της 38χρονης Markle από τη Βρετανία.
Η αλήθεια είναι πως από το τέλος του Μάρτη που ο Harry με την Markle έκαναν και την τελευταία επίσημη εμφάνισή τους ως κύρια μέλη της βασιλικής οικογένειας, ο κορονοϊό και το παγκόσμιο lockdown δεν βοήθησε την Markle να προχωρήσει την καριερα της και τον Harry να στήσει σωστά το νέο φιλανθρωπικό του οργανισμό μετά την άρνηση της Ελισάβετ στο Sussexroyal.



Και επειδή όλοι απορούν γιατί η 38χρονη Markle άντεξε μόνο 1,5 χρόνο στο Παλάτι και στο Λονδίνο, ήρθε η πιο αξιόπιστη γυναίκα, η δούκισσα του Wessex άκα η σύζυγος του τέταρτου παιδιού της βασίλισσας, του πρίγκιπα Edward να πει την δική της άποψη και αλήθεια για την Meghan.
H Sophie, αποκάλυψε πως σε όλη την διάρκεια της παρουσίας της στο Παλάτι, φρόντισε να βοηθήσει την Markle όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις με όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας

«Πάντα προσπαθούμε να βοηθάμε όλα τα νέα μέλη της οικογένειας. Εγώ εύχομαι να είναι χαρούμενοι», τόνισε η Sophie, η θεία του Harry για να συμπληρώσει την δική της εκδοχή της αιτίας που έφερε την παραίτηση: