Πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε μετά από 12 χρόνια σχέσης

Πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε μετά από 12 χρόνια σχέσης

Αντί για γάμο, ήρθε ο χωρισμός

Μετά από 12 χρόνια σχέσης και έναν γάμο που θα γινόταν φέτος, η καραντίνα προκάλεσε τον χωρισμό. Δεν είναι τυχαίο πως εν μέσω πανδημίας πολλά ζευγάρια, διάσημα και μη, έφτασαν στον χωρισμό.

Η πανέμορφη καλλονή που έχει κάνει το πέρασμά της από την μικρή οθόνη και ο αγαπημένος της δεν είναι πια μαζί και οι αιτίες είναι πολλές και λίγο περίεργες.

Μιλάμε για την Τζούλια Νόβα, το πάλαι ποτέ κορίτσι του Τροχού της Τύχης και τον αγαπημένο της Γιάννη Μάρκου. Την αποκάλυψη του χωρισμού δεν έκανε η πανέμορφη κοπέλα που κάποτε θεωρήθηκε δίδυμη αδερφή της Δούκισσας Νομικού αλλά ο αγαπημένος της, ο οποίος έδωσε και λεπτομέρειες για τον χωρισμό αυτό, αφήνοντας βέβαια μια πόρτα ανοιχτή για πιθανή επανασύνδεση.



Όπως μετέφερε το Happy Day, ο ίδιος ο Γιάννη Μάρκου τόνισε πως η καραντίνα, ο κορονοϊός έπληξαν ανεπανόρθωτα τον δεσμό του ζευγαριού που μετά από 12 χρόνια ακολούθησε χωριστούς δρόμους, σύμφωνα μάλιστα με πρωτοβουλία της Τζούλιας.

Η Νόβα, αρχικά στεναχωρήθηκε πολύ που ο γάμος που τόσο περίμενε θα έπρεπε να αναβληθεί. Κι όχι μόνο. Η Τζούλια αποφάσισε μετά την καραντίνα να αφοσιωθεί στα extreme sports, κάτι που ο αγαπημένος της δεν ήθελε να κάνει κι έτσι δημιουργήθηκε χάσμα. Η Νόβα ήταν ζευγάρι με τον καλό της από τα 19 της.