Ιδού το νέο δεξί χέρι της Kate Middleton: Η γυναίκα που άλλαξε το image της

Πατούλια Κατερίνα
Ιδού το νέο δεξί χέρι της Kate Middleton: Η γυναίκα που άλλαξε το image της

Μια δυναμική γυναίκα το δεξί χέρι της Kate

H αλλαγή του προφίλ της Kate Middleton συνεχίζεται με την 38χρονη δούκισσα να μην είναι πια το αθώο κοριτσάκι που γνωρίσαμε στο παρελθόν.

Η Κate μάλιστα υποδέχτηκε ένα νέο πρόσωπο στην ομάδα της, το δεξί της χέρι ουσιαστικά, μια γραμματέας που θα χειρίζεται τα πάντα πίσω από την Middleton και η οποία ακούει στο όνομα Hannah Cockburn-Logie.

Σύμφωνα με το προφίλ της στο LinkedIn, η Hannah ανέλαβε την δύσκολη αυτή δουλειά στις αρχές Ιούνη και είναι υπεύθυνη για την οργάνωση όλων των εκδηλώσεων και των συναντήσεων που έχει καθήκον να κάνει η Kate καθημερινά όπως φυσικά και να την συνοδεύει παντού, από την ημέρα που θα λήξει η καραντίνα.

Η Hannah έχει δουλέψει πάλι με τον William Και την Kate, στο επταήμερο ταξίδι τους στην Ινδία τον Απρίλιο του 2016 ενώ το 2017 πήρε βραβείο για τις υπηρεσίες της στην σχέση Ινδίας Βρετανίας και το 2008 είχε ανταμειφθεί με ένα άλλο βραβείο για την δουλειά της στο πλευρό της βασίλισσας στο ταξίδι της Ελισάβετ στη Σλοβενία.

Η Kate έψαχνε νέα γραμματέα τους τελευταίους έξι μήνες, μιας και η προηγούμενη γραμματέας, Catherine Quinn έφυγε μετά από δύο χρόνια ενώ είχε προηγηθεί η εργασία δέκα ετών της Rebecca Priestly.

Η Ηannah είναι ακόμα μία γυναίκα στον στενό κύκλο της Middleron, μαζί με την Natasha Archer, το μυαλό πίσω από το στυλ και τις εμφανίσεις της Kate την οποία και βοηθάει από την δεύτερη εγκυμοσύνη της και μετά, την royal νταντά Maria Teresa Turrion Borrallo που δουλεύει με τα τρία παιδιά των Cambridges από το 2014, όταν ο George ήταν έξι μηνών, την Cook Tucker την κομμώτρια της Kate αλλά και κομμώτρια του William και Harry από τότε που ήταν παιδιά.