Αυτό είναι το νέο καυτό ζευγάρι της πόλης και της ελληνικής showbiz

Αυτό είναι το νέο καυτό ζευγάρι της πόλης και της ελληνικής showbiz

Πάει κάπου το μυαλό σου;

Η ελληνική showbiz κάθε μέρα μας επιφυλάσσει και μία έκπληξη. Άλλες φορές είναι στενάχωρες, άλλες μας χαροποιούν, και άλλες μας εκπλήσσουν σε απίστευτο βαθμό αποκαλύπτοντας πράγματα που δεν περιμέναμε με τίποτα. Μετά τον χωρισμό της Τζούλια Νόβα εχθές από τον επί 12 συναπτά έτη σύντροφό της, σήμερα έχουμε ένα νέο ζευγάρι, το οποίο δεν περιμέναμε με τίποτα πως θα το βλέπαμε μαζί. Εκείνος μοντέλο, μελαχρινός, όμορφος και προσφάτως χωρισμένος. Εκείνη ψηλή, ξανθιά, πρώην παίκτρια reality και πολύ όμορφη κοπέλα.

Μέχρι πριν από λίγες ημέρες γνωρίζαμε πως είναι σε σχέση. Ήταν βασικά εδώ και αρκετούς μήνες. Ανέβαζε φωτογραφίες μαζί του στο Instagram και γενικά το «ζούσε». Πριν από λίγες ημέρες χώρισε κι εκείνη, έτσι διαδίδουν τουλάχιστον οι φήμες. Και όχι μόνο αυτό, αλλά σύμφωνα με τις ίδιες φήμες η ξανθιά καλλονή έχει ήδη βρει τον νέο της αμόρε. Ναι είναι ο μελαχρινός φρεσκοχωρισμένος για τον οποίο μιλούσαμε ποιο πάνω. Πάει καθόλου το μυαλό σου ποιο μπορεί να είναι αυτό το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz που δημιουργήθηκε από τη μια μέρα στην άλλη;

Δεν θα σε ταλαιπωρήσουμε άλλο και θα σου αποκαλύψουμε πως μιλάμε για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Ιωάννα Τούνη. Ναι ναι καλά διαβάζεις. Η ξανθιά πρώην παίκτρια του My Style Rocks και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όπως όλα δείχνουν μάλλον είναι ζευγάρι και αυτό είναι super hot νέο. Μιλάμε για δύο πολύ όμορφα παιδιά και σίγουρα ένα πολύ καυτό ζευγάρι στην ελληνική showbiz.

Τα νέα για την μάλλον σχέση τους έγιναν γνωστά μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και ιδού το βίντεο με το στιγμιότυπο.