Δανάη Παππά: Οι μαγικές διακοπές στο Ιόνιο με τον σύντροφό της (photos+vid)

Δανάη Παππά: Οι μαγικές διακοπές στο Ιόνιο με τον σύντροφό της (photos+vid)

Tour στα Επτάνησα για το ερωτευμένο ζευγάρι.

Η Δανάη Παππά είναι ένα πολύ φρέσκο και γλυκό κορίτσι, που γνωρίσαμε από τη σειρά «Τατουάζ» και αγαπήσαμε ακόμη περισσότερο τη φετινή σεζόν στη σειρά του ΣΚΑΙ «8 λέξεις». Η 24χρονη ηθοποιός και χορεύτρια- εκτός από την επαγγελματική επιτυχία που βιώνει τα τελευταία τρία χρόνια- είναι και πολύ ερωτευμένη.

Η μελαχρινή ηθοποιός εδώ και έναν χρόνο έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του επιχειρηματία, Λάμπρου Λάζαρη, και πλέον δε διστάζει να εκφράζει και στα social media τον έρωτά της. Η Δανάη ποστάρει αρκετά συχνά φωτογραφίες και βίντεο με τον αγαπημένο της δείχνοντας πια πόσο σίγουρη και ευτυχισμένη είναι μέσα σε αυτήν τη σχέση.

Η ηθοποιός θα ξεκινήσει γυρίσματα για τη β’ σεζόν της σειράς «8 Λέξεις» στις 15 Ιουνίου, οπότε αποφάσισε να γεμίσει τις μπαταρίες της για να έχει όρεξη για δουλειά. Εδώ και περίπου μια εβδομάδα, λοιπόν, η Δανάη με τον Λάμπρο βρίσκονται στο Ιόνιο και απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πήρε το σκάφος του και βρέθηκε στην Ιθάκη, την Κεφαλονιά, τη Λευκάδα και το Μεγανήσι γεμίζοντας τις «αποσκευές» του με μοναδικές, γαλαζοπράσινες εικόνες και υπέροχες αναμνήσεις.

Παρακάτω θα δεις τα βίντεο που δημοσίευσε η ηθοποιός, ενώ στην gallery μπορείς ελεύθερα να ζηλέψεις τα υπέροχα τοπία και νερά στα οποία κολύμπησε η Δανάη Παππά.











Διάβασε ακόμα: Δεν φαντάζεσαι ποια Kardashian βγάζει τα λιγότερα λεφτά