Καταιγιστικές εξελίξεις με την υγεία του Schumacher: Τι θα γίνει σύντομα;

Γωγώ Φούντα
Καταιγιστικές εξελίξεις με την υγεία του Schumacher: Τι θα γίνει σύντομα;

Πέρασαν 6 χρόνια...

Ήταν 29 Δεκεμβρίου του 2013, όταν ο star της Formula 1, Michael Schumacher προκαλούσε παγκόσμιο σοκ, με την είδηση του σοβαρού τραυματισμού του την ώρα που έκανε σκι στις Άλπεις. Σύμφωνα με το τότε ρεπορτάζ, μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ελικόπτερο στο νοσοκομείο όπου έπεσε σε κώμα για 6 ολόκληρους μήνες.

Στη συνέχεια, και αφού ξύπνησε από το κώμα, μεταφέρθηκε στο σπίτι του, όπου έκτοτε παραμένει, με τον Τύπο να έχει πολύ μικρή ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του. Αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε, είναι ότι αντιμετωπίζει δυσκολία στην κίνηση, και ότι υποβάλλεται αρκετά συχνά σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Μόνο που αυτή τη φορά, το περιβάλλον του αθλητή στάθηκε κάπως πιο γενναιόδωρο με τους δημοσιογράφους, κάνοντας μία πολύ μεγάλη αποκάλυψη. Ο Schumacher λοιπόν, μέσα στις επόμενες μέρες, θα υποβληθεί σε μία πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση με βλαστοκύτταρα, με στόχο την ανάπλαση του μυικού του συστήματος.

Ο χειρουργός που θα το αναλάβει, έχει θετικά δείγματα από τις μέχρι τώρα δοκιμές του, και πολλοί υποστηρίζουν ότι θα έχει αρκετά θετικά αποτελέσματα στην υγεία του.

Για να δούμε...